Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 9 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am avut bucuria de a povesti cu  Sinziana Ionita-Ciurez - Director Operațiuni în cadrul Asociației Samas. În cadrul emisiunii am povestit despre programele Asociației Samas și ajutorul oferit zi de zi mamelor și bebelușilor, atât în vremurile normale, precum și în această perioadă, în plină pandemie. […]

Ajutor pentru mame și sugari, cu ajutorul ONG-urilor

Pe 9 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am avut bucuria de a povesti cu  Sinziana Ionita-Ciurez - Director Operațiuni în cadrul Asociației Samas.

În cadrul emisiunii am povestit despre programele Asociației Samas și ajutorul oferit zi de zi mamelor și bebelușilor, atât în vremurile normale, precum și în această perioadă, în plină pandemie.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram