Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 9 Martie ne-am întâlnit cu Adela Florean în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine, pentru a împărtăși o nouă poveste impresionantă și plină de inspirație. Adela Florean este femeia care a construit o Casuta a Bucuriei, prin intermediul căreia 10 copii au șansa de a se bucura de o familie in fiecare zi. […]

Căsuța Bucuriei - familia copiilor fără părinți

Pe 9 Martie ne-am întâlnit cu Adela Florean în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine, pentru a împărtăși o nouă poveste impresionantă și plină de inspirație.

Adela Florean este femeia care a construit o Casuta a Bucuriei, prin intermediul căreia 10 copii au șansa de a se bucura de o familie in fiecare zi.

Ce înseamnă mai exact Căsuța Bucuriei? Care sunt provocarile in a avea grija de acești copii. de a le oferi tot ce au nevoie pentru o dezvoltare armonioasă? Cum poate fi susținută această inițiativă?

Despre toate acestea am povestit în cadrul emisiunii de azi.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram