Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 2 Martie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine. Invitata specială de azi a fost Roxana Dumitru, asistent social în cadrul Asociaței PAVEL. Subiectul emisiunii a fost unul cutremurător - poveștile de viață cutremurătoare ale copiilor bolnavi de cancer și care sunt cele mai bune modalități de susținere ale acestora. Click […]

Cine se ocupă de susținerea copiilor bolnavi de cancer?

Pe 2 Martie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine. Invitata specială de azi a fost Roxana Dumitru, asistent social în cadrul Asociaței PAVEL.

Subiectul emisiunii a fost unul cutremurător - poveștile de viață cutremurătoare ale copiilor bolnavi de cancer și care sunt cele mai bune modalități de susținere ale acestora.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram