Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 30 Martie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine, pentru a împărtăși o nouă poveste impresionantă și plină de inspirație. Am povestit astfel despre eroi, despre acei oameni care în fiecare zi se dedică nobilei misiuni de a ajuta copiii care au nevoie să poată rosti cu încredere: ”Mă Bucur de […]

Cum sunt susținuți copiii cu paralizie cerebrală și afecțiuni neuromotorii?

Pe 30 Martie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine, pentru a împărtăși o nouă poveste impresionantă și plină de inspirație. Am povestit astfel despre eroi, despre acei oameni care în fiecare zi se dedică nobilei misiuni de a ajuta copiii care au nevoie să poată rosti cu încredere: ”Mă Bucur de Viață!”.

De data aceasta invitata noastră a fost Mihaela Lupu, Director Executiv al Asociației pentru copii cu dizabilități ”Mă Bucur de Viață”, o organizație care susține recuperarea și integrarea copiilor cu paralizie cerebrală și afecțiuni neuromotorii.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram