Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 16 Martie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am stat de vorbă cu Ana Derumeaux, Director Crucea Roșie Română - Filiala Sector 6. În cadrul emisiunii vom afla despre proiectele sale, modul în care Crucea Roșie Română - Filiala Sector 6 asistă persoanele vulnerabile și în mod special despre reciclarea hainelor prin intermediul Bine […]

Cum poți face bine reciclând hainele

Pe 16 Martie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am stat de vorbă cu Ana Derumeaux, Director Crucea Roșie Română - Filiala Sector 6.

În cadrul emisiunii vom afla despre proiectele sale, modul în care Crucea Roșie Română - Filiala Sector 6 asistă persoanele vulnerabile și în mod special despre reciclarea hainelor prin intermediul Bine Boutique sau donarea lor către beneficiarii sociali și persoanele sinistrate.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram