Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 23 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am stat de vorbă cu Nicole Brunel, Fondatoarea Asociației SOS Infertilitatea, o persoană minunată care din momentul înființării asociației până în prezent, a contribuit activ la misiunea de a aduce bucurie și împlinire multor familii care și-au văzut împlinit visul de a avea un copil. Misiunea […]

Despre șansa la viață prin fertilizarea în vitro

Pe 23 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, am stat de vorbă cu Nicole Brunel, Fondatoarea Asociației SOS Infertilitatea, o persoană minunată care din momentul înființării asociației până în prezent, a contribuit activ la misiunea de a aduce bucurie și împlinire multor familii care și-au văzut împlinit visul de a avea un copil.

Misiunea Asociației SOS Infertilitatea este aceea de a oferi suport, consiliere și informație tuturor celor afectați de infertilitate și de a le reprezenta interesele la nivel social și politic, desfășurând acțiuni și proiecte în domeniul reproducerii umane asistate medical și în cel al adopției.

SOS Infertilitatea a luat naștere la inițiativă unui grup de femei care luptau cu infertilitatea și care au fost susținute activ de către soții/partenerii lor. Din momentul înființării până în prezent, prin toate programele și inițiativele sale, asociația a modificat realități și a schimbat destine.

În România, cel puțin 1 din 6 cupluri se luptă cu infertilitatea. Lupta împotriva infertilității nu este ușoară, iar programele Asociației SOS Infertilitatea susțin familiile în această luptă.

În cadrul emisiunii am vorbit despre povestea Asociației, precum și povestea fondatoarei acesteia, și modul în care face bine și impactează vieți în fiecare zi.

Urmărește mai jos înregistrarea completă a emisiunii.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram