Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 16 Februarie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine. De această dată, invitata specială a emisiunii a fost Ioana Sabău, Președinte a Asociației Plai Transilvan. În cadrul emisiunii Ioana ne-a împărtășit povestea ei și ce face Asociația Plai Transilvan. Totodată am aflat cum reușește să contribuie la a crea o lume mai […]

Povestea Asociației Plai Transilvan

Pe 16 Februarie ne-am întâlnit în cadrul unei noi emisiuni Creatori de Bine. De această dată, invitata specială a emisiunii a fost Ioana Sabău, Președinte a Asociației Plai Transilvan.

În cadrul emisiunii Ioana ne-a împărtășit povestea ei și ce face Asociația Plai Transilvan. Totodată am aflat cum reușește să contribuie la a crea o lume mai bună prin colaborarea cu alte instituții și implicând persoane cu pregătire diversă.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram