Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Obișnuiesc să îmi încep ziua scriind în jurnalul meu personal următoarele: “Sunt bucurie” “Sunt iubire” “Sunt încredere” Sunt Maria, o femeie puternică, încrezătoare, creativă, perseverentă...și aș putea face lista asta foarte lungă cu aspect pozitive ale mele. Sunt o mama care își dorește să îi ofere băiatului ei iubire, atenție, înțelepciune și experiențe care să-l […]

Eu sunt

Obișnuiesc să îmi încep ziua scriind în jurnalul meu personal următoarele:

“Sunt bucurie”

“Sunt iubire”

“Sunt încredere”

Sunt Maria, o femeie puternică, încrezătoare, creativă, perseverentă...și aș putea face lista asta foarte lungă cu aspect pozitive ale mele.

Sunt o mama care își dorește să îi ofere băiatului ei iubire, atenție, înțelepciune și experiențe care să-l îmbogățească, să îi permită să își manifeste întregul potențial, să îl bucure și să-I păstreze nealterată bucuria de a trăi și a se juca.

Să nu credeți că mi-au murit lăudătorii, dar ultimii ani m-au învățat că înainte de orice este extrem de important să știi cine ești. Am bântuit prin viață mea prea mulți ani neștiind cu adevărat cine sunt și nepermițându-mi să fiu cine puteam fi. Azi aleg să manifest si să-mi asum deplin cine sunt.

Am făcut și fac greșeli sau, mai bine spus, iau și decizii care nu sunt întotdeauna cele mai benefice. De-a lungul timpului acestea s-au dovedit a fi trepte majore de transformare pentru mine, astfel încât nu îmi pun cenușă în cap când se întâmplă. Când îmi dau seama că am greșit, aleg să mă întreb ce poate ieși bun din asta 😊….sunt o optimistă convinsă, este adevărat.

Am un vis: acela de a construi o comunitate de oameni care au încredere unii în ceilalți și care se susțîn reciproc, indiferent de mediile în care lucrează, de diplomele de pe pereți, de situație financiară, de status social.

De aceea am construit Fă Bine!, comunitatea care conectează pe toți cei cred în puterea lor de a transformă în bine mediul în care trăiesc. Povestea ei și a mea dezvoltând-o o voi împărtăși cu voi

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram