Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Ultimele luni ne-au oferit nenumărate oportunități pentru a înțelege cât de important este să fim responsabili și să colaborăm pentru a putea depăși cu bine o situație extrem de dificilă pentru noi toți. De data aceasta a fost COVID_19, însă multe au fost episoadele din trecut și foarte probabil vor fi și în viitor care […]

CSR - Live cu Ana-Maria Tudor, Site Manager Playtika

Ultimele luni ne-au oferit nenumărate oportunități pentru a înțelege cât de important este să fim responsabili și să colaborăm pentru a putea depăși cu bine o situație extrem de dificilă pentru noi toți. De data aceasta a fost COVID_19, însă multe au fost episoadele din trecut și foarte probabil vor fi și în viitor care vor cere ca resursele să fie puse la comun pentru a ne fi tuturor mai bine. Unele privesc sănătatea, altele educația, altele protecția mediului și a drepturilor omului și multe altele.
Susținerea companiilor a fost esențială în multe dintre provocările pe care societatea le-a avut de depășit. Și credem că această situație va continuă să persiste.

Despre responsabilitatea socială a companiilor discutăm joi cu Ana Maria Tudor, Site Manager pentru România a companiei Playtika:
a) despre susținerea persoanelor vulnerabile în timpul crizei
b) despre gesturi de generozitate făcute pe timpuri blânde
c) despre cum a trebuit adaptată activitatea companiei pentru a-i proteja pe angajați și despre multe altele

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram