Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Ți-ai pus vreodată întrebarea „cum aș putea face o faptă bună ușor și simplu”? Fie că reprezinți o companie sau ești doar o persoană care își dorește să facă bine, ne bucurăm să împărtășim cu tine una dintre soluții: donarea mobilierului de care nu mai ai nevoie și care se află într-o stare bună de […]

Fă bine donând mobilier!

Ți-ai pus vreodată întrebarea „cum aș putea face o faptă bună ușor și simplu”? Fie că reprezinți o companie sau ești doar o persoană care își dorește să facă bine, ne bucurăm să împărtășim cu tine una dintre soluții: donarea mobilierului de care nu mai ai nevoie și care se află într-o stare bună de funcționare.

Așa au făcut Ikea Romania împreună cu alte 2 companii, un ONG si 3 persoane fizice care au donat la un loc mai bine de 315 birouri, 350 casetiere, 300 scaune, 70 dulapuri, 2 canapele, 8 saltele, un pat. Campania a fost coordonata de Fă bine!, platforma care conectează pe toți cei care cred în puterea lor de a transforma în bine mediul în care trăiesc.

Beneficiarii acestui proiect au fost 10 ONG-uri, 9 școli generale și licee, 1 spital, un centru de bătrâni, un centru de îngrijire a persoanelor adulte cu dizabilități mintale, o familie săracă, câteva servicii din cadrul unei direcții generale de asistență socială și protecție a copiilor. Județele acoperite de aceasta campanie au fost București, Prahova, Teleorman, Dâmbovița, Sibiu, Gorj, Ilfov.

Mare a fost bucuria elevilor care au acum bănci și scaune curate și care arată frumos, a profesorilor care își pot depozita mai bine materialele didactice în casetiere, a mămicilor care au acum unde să depoziteze lucrurile pe perioada șederii în spital alături de copiii lor, a bătrânilor care se pot bucura de o bibliotecă mult mai primitoare.

Mulțumiri se îndreaptă către toți cei care au făcut posibilă această acțiune.

Și sperăm ca data viitoare când vei avea obiecte care nu îți mai folosesc și care sunt în stare bună de funcționare, să le dăruiești și tu celor care au nevoie de ele.

O lume mai bună șade în mâinile tale. Dă-i viață!

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram