Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

"Mulțumim pe această cale atât S.C. CROCO S.R.L. pentru donația care va face fericiți foarte mulți copii și familii defavorizate, precum și Nemo express pentru găzduirea acestei operațiuni de distribuție în depozitul propriu!" - Maria Duduman, Fondator Fă Bine!

26000 de pungi de pufuleți donate de Croco către beneficiarii platfomei Fă bine!

S.C. CROCO S.R.L. s-a alăturat companiilor interesate să susțină platforma Fă Bine! cu donații de produse pentru beneficiarii din comunitate. Compania este lider în România, la produsele: “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”, având o prezență permanentă pe piață de la înființare (octombrie 1994) și până în prezent.

Prima donație realizată a constat în 26000 de pungi de pufuleți care au fost distribuite cu ajutorul a 11 organizații din platformă către copii și bătrâni din diferite medii defavorizate.

"Mulțumim pe această cale atât S.C. CROCO S.R.L. pentru donația care va face fericiți foarte mulți copii și familii defavorizate, precum și Nemo express pentru găzduirea acestei operațiuni de distribuție în depozitul propriu! " - Maria Duduman, Fondator Fă Bine!

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram