Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

În data de 9 Noiembrie 2021, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, ne-am întâlnit cu Fundația Inimă de Copil, una din cele 21 de organizații participante în cadrul Programului de Mentorat pentru ONG-uri, precum și mentorii care o susțin în implementarea unuia dintre proiectele sale, reprezentanți ai companiei Code11.

CREATORI DE BINE: Fundația Inimă de Copil & Code11

În data de 9 Noiembrie 2021, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, ne-am întâlnit cu Fundația Inimă de Copil, una din cele 21 de organizații participante în cadrul Programului de Mentorat pentru ONG-uri, precum și mentorii care o susțin în implementarea unuia dintre proiectele sale, reprezentanți ai companiei Code11.

Emisiunea a avut loc online, live, începând cu ora 12:00, fiind difuzată pe paginile de Facebook , Youtube și Linkedin ale platformei Fă bine!

Invitații speciali ai emisiunii au fost:

  • doamna Anna Burtea - membru fondator și Director Executiv în cadrul Fundației Inimă de Copil;
  • domnul Mircea Chercheata - Chief Operating Officer în cadrul Code 11;
  • domnul Constantin Dumitrescu, Senior Developer Code 11.

Doamna Anna Burtea ne-a inspirat și ne-a impresionat cu povestea sa și a fundației, dorința arzătoare de a ajuta, permanenta orientare spre soluții pentru a transforma în bine viața la cât mai mulți copii aflați în nevoie. Ne-a împărtășit din provocările organizației, proiectele ambițioase ale acesteia, precum și ce anume o ajută să-ți păstreze motivația și energia în slujba binelui de zi cu zi.

Reprezentanții Code11 ne-au împărtășit totodată despre ce înseamnă pentru ei implicarea în cadrul programului de mentorat și cum reușesc să utilizeze experiența lor vastă în domeniul IT (și nu numai), pentru a susține cât mai bine nevoile organizației. Ne-am bucurat să aflăm poveștile lor, ce îi motivează, ce îi inspiră, să primim la rândul nostru cât mai multă inspirație și încredere și mai ales să încurajăm tot mai mulți oameni să ni se alăture în inițiativa noastră, de a crea împreună o lume mai bună!

Domnul Mircea Chercheata este un profesionist de top management în IT, cu profil generalist specializat în zona de operațiuni și Business management, cu peste 14 ani de experiență în managementul operațiunilor globale, dezvoltarea afacerii, strategie operațională, asigurarea calității, dezvoltarea de software și furnizarea de servicii pentru clienți.
Citatul lui preferat este „Ingredientul principal al progresului este optimismul. Convingerea neclintită că ceva poate fi mai bun este ceea ce conduce rasa umană înainte”

Domnul Constantin Dumitrescu, lucrează de peste 10 ani în sectorul IT ca angajat, freelancer și antreprenor. A purtat diverse "pălării" în cadrul proiectelor dezvoltate atât pe plan local cât și internațional, fiind motivat de îmbunătațirea proceselor de lucru, pasionat de dezvoltarea uneltelor digitale inovative și entuziast în a împărtăși cunoștințele acumulate

Despre Code11: Code11 este o companie de IT care contribuie la dezvoltarea de noi tehnologii, susținând antreprenorii și companiile din Uniunea Europeană în dezvoltarea de platforme IT puternice, disruptive, sigure și conforme, căutând să rezolve provocările de astăzi și să permită tehnologia de mâine.

Despre Programul de Mentorat pentru ONG-uri:

Programul de Mentorat pentru ONG-uri a fost creat de Platforma Fă Bine! cu scopul de a susține eforturile ONG-urilor pe calea dezvoltării sustenabile, a digitalizării, a adaptării în condiții de criză și asigurării performanțelor angajaților, pentru a le eficientiza activitatea și a deservi un număr cat mai mare de beneficiari.

ONG-urile înscrise deservesc aproape 9000 de beneficiari din România, din diferite categorii vulnerabile - copii, tineri, adulți și vârstnici cu dizabilități, boli grave sau rare sau persoane aflate în sărăcie majoră. Ele vor beneficia astfel suportul a peste 50 de mentori de top și profesioniști care să le ajute să implementeze 23 de proiecte ambițioase. Printre organizațiile care vor primi susținerea acestor mentori se află: Asociația Plai Transilvan, Asociația Șansa Ta, Asociația de Tineret „Club Sportiv de Tineret LYKAIOS, Fundația pentru Evaluarea Competențelor în Educație, Asociația pentru copii cu dizabilități Mă Bucur de Viață, Asociația CONIL, Asociația Învingem Autismul, Asociația Aura Ion, Asociația Căsuța Bucuriei, Asociația Prader Willi, Asociația E-Romnja, Asociația OMIS, Asociația The Social Incubator, Asociația Un pas spre educație, Fundația Inima de Copil, Asociația Kinetobebe, Asociația Copii pentru Viitor, Fundația FĂRĂ, Asociația InspirAction, ADRA România, respectiv Fabrica de Daruri.

Programului de Mentorat s-au alăturat în calitate de sponsori și companiile Noriel, Banca Transilvania, Value4Capital şi Code11.

Despre platforma Fă Bine!

Fă Bine! este platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună peste 100 de ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional etc.), voluntari, companii și donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun împreună resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții, precum  și pentru societate în sens larg.


Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram