Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Platforma Fă Bine! dă startul Programului de Mentorat pentru ONG-urile din România, creat cu scopul de a susține eforturile ONG-urilor pe calea dezvoltării sustenabile, a digitalizării, a adaptării în condiții de criză și asigurării performanțelor angajaților, pentru a le eficientiza activitatea și a deservi un număr cat mai mare de beneficiari.

CREATORI DE BINE: Întâlnire cu Ana-Maria Tudor - Site Manager Playtica și Dorica Dan - Președinte Asociația Prader Willy

O nouă serie a emisiunilor Creatori de Bine a luat start azi, 28 Septembrie 2020. Întrucât noul sezon al emisiunilor are în centru Programul de Mentorar pentru ONG-uri dezvoltat de Platforma Fă Bine!, prima companie invitată să se alăture emisiunii a fost Playtika, reprezentată prin Ana-Maria Tudor - Site Manager în cadrul acesteia. De asemenea, în cadrul emisiunii a fost invitată și doamna Dorica Dan - Președinte a Asociației Prader Willi, organizație participantă în cadrul programului care beneficiază chiar de susținerea și mentorarea a doi profesioniști, angajați în cadrul Playtika.

Emisiunea a avut loc online, live, începând cu ora 12:00, fiind difuzată pe paginile de Facebook , Youtube și Linkedin ale platformei Fă bine!

În cadrul întâlnirii am putut cunoaște mai bine povestea Asociației Prader Willi, proiectele acesteia, și suportul de care doamna Dorica Dan - Președinta Asociației are nevoie, pentru ca la finalul programului acest proiect să se bucure de rezultatele și succesul asteptat. Asociația Prader Willi e una dintre cele 21 de organizații care beneficiază de suport în cadrul Programului de Mentorat pentru ONG-uri.

Doamna Dorica Dan, psiholog de profesie și mama unei fete care la vârsta de 18 ani a fost diagnosticată cu sindromul Prader Willi, este motivul existenței Asociației Prader Willi în prezent, precum și a Asociației Române de Cancere Rare și a Alianței Naționale pentru Boli Rare din România. Doamna Dorica Dan este cea care a deschis primul Centru de Informare despre Boli Genetice Rare din România, Centrul NoRo – care este un centru pilot de referinta pentru boli rare la Zalău. Este membra al Consiliului Director EURORDIS (Organizatia Europeana de Boli Rare) și membră în CNBR – Consiliul Național de Boli Rare al Ministerului Sănătății.

Cea de-a doua invitată a emisiunii, Ana-Maria Tudor, este de asemenea o persoană foarte puternică, cu o experienta de peste 15 ani in Real Estate - în zona de Project Management, Site Management si Facility Management. Absolventă a facultății de Turism în 2006, Ana-Maria a coordonat peste 66 de site-uri și din 2018 lucrează în ca Site Manager pentru Playtika Romania, fiind parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă și deschisă către noi orizonturi.

Ea ne-a împărtășit faptul că Programul de Mentorat se aliniază foarte bine cu obiectivele sociale ale companiei: "Este un mod al nostru de a încerca să întoarcem binele comunității și să le mulțumim oamenilor. Încercăm într-un fel sau altul să facem o schimbare în societate, în așa fel încât acest lucru să nu rămână în companie doar un obiectiv scris pe hârtie ci să devină un mod de operare general. În al doilea rând scopul nostru în acest proiect este să creem o legătură foarte puternică între zona de societate civilă și comunitatea de afaceri activă din România. Dorința noastră cea mai mare este ca această colaborare pe care am dezvoltat-o să devină un model și pentru alții, să putem crea un fenomen pe care să îl putem multiplica și care să producă o schimbare reală pentru cei 9000 de oameni beneficiari ai ONGurilor înscrise", a declarat Ana-Maria Tutor în cadrul întâlnirii.

Interviul Anei-Maria Tudor și al doamnei Dorica Dan pot fi vizualizate complet în înregistrarea emisiunii prezentă aici .

Despre Playtika: Playtika Holding Corp. este o companie de top producătoare de jocuri pentru mobil și platformă de monetizare, având lunar peste 36 de milioane de utilizatori activi ai portofoliului de titluri de jocuri. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri pentru a fi jucate în mod gratuit pe rețelele de socializare, si după scurt timp, pe platformele de telefonie mobilă. Având sediul în Herzliya, Israel, și ghidată de misiunea de a anima lumea prin modalități infinite de joc, Playtika detine peste 3,700 de angajați în 19 sedii, incluzând Tel-Aviv, Londra, Berlin, Vienna, Helsinki, Montreal, Chicago, Las Vegas, Santa Monica, Newport Beach, Sydney, Kiev, Bucharest, Minsk, Dnepr, si Vinnița.

Despre Programul de Mentorat pentru ONG-uri:

Programul de Mentorat pentru ONG-uri a fost creat de Platforma Fă Bine! cu scopul de a susține eforturile ONG-urilor pe calea dezvoltării sustenabile, a digitalizării, a adaptării în condiții de criză și asigurării performanțelor angajaților, pentru a le eficientiza activitatea și a deservi un număr cat mai mare de beneficiari.

ONG-urile înscrise deservesc aproape 9000 de beneficiari din România, din diferite categorii vulnerabile - copii, tineri, adulți și vârstnici cu dizabilități, boli grave sau rare sau persoane aflate în sărăcie majoră. Ele vor beneficia astfel suportul a peste 50 de mentori de top și profesioniști care să le ajute să implementeze 23 de proiecte ambițioase. Printre organizațiile care vor primi susținerea acestor mentori se află: Asociația Plai Transilvan, Asociația Șansa Ta, Asociația de Tineret „Club Sportiv de Tineret LYKAIOS, Fundația pentru Evaluarea Competențelor în Educație, Asociația pentru copii cu dizabilități Mă Bucur de Viață, Asociația CONIL, Asociația Învingem Autismul, Asociația Aura Ion, Asociația Căsuța Bucuriei, Asociația Prader Willi, Asociația E-Romnja, Asociația OMIS, Asociația The Social Incubator, Asociația Un pas spre educație, Fundația Inima de Copil, Asociația Kinetobebe, Asociația Copii pentru Viitor, Fundația FĂRĂ, Asociația InspirAction, ADRA România, respectiv Fabrica de Daruri.

Programului de Mentorat s-au alăturat în calitate de sponsori și companiile Noriel, Banca Transilvania, Value4Capital şi Code11.

Despre platforma Fă Bine!

Fă Bine! este platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună peste 100 de ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional etc.), voluntari, companii și donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun împreună resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții, precum  și pentru societate în sens larg.


Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram