Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Programul de mentorat își propune să aducă mai aproape pe cei care își doresc să construiască împreună, să învețe unii de la ceilalți astfel încât beneficiile acestui schimb să se răsfrângă asupra beneficiarilor ONG-urilor, asupra întregii societăți, dar și asupra rezultatelor companiilor mentor.

Primul program de mentorat pentru ONG-urile din România

Platforma Fă Bine! lansează primul programul de mentorat pentru ONG-urile din România prin care companiile sunt invitate să ofere consultanță de business și susținere în vederea implementării de proiecte cu impact social.

Programul își propune să ofere suport unui număr de 20 organizații din domeniile educație, social, medical, sport și să contribuie, astfel, la implementarea a 20 de proiecte cu impact valoros pentru întreagă noastră societate.

Companiile-mentor sunt invitate să participe cu echipe de câte 3 persoane pentru a oferi consultanță pe parcursul a 6 luni de zile în perioada iunie – decembrie 2021. Programul invită ca mentori atât companii din România, cât și companii din afară țării.

“În ultimul an am avut oportunitatea de a vedea cât de important este să construim împreună, să folosim resursele disponibile (cunoștințe, materiale sau financiare) pentru a veni în ajutorul copiilor, bătrânilor, persoanelor cu diverse afecțiuni sau aflate în situații de viață dificile. Organizațiile nonguvernamentale au trecut cu brio testul COVID-19. S-au adaptat extrem de rapid și au dezvoltat soluții inovatoare de susținere. Dețin expertiza necesară pentru a face mult mai mult bine. Și au nevoie de cunoștințele și de susținerea profesioniștilor din companii pentru ca eforturile lor să fie mai eficiente, sustenabile, mai bine comunicate, implementate cu mai multă putere.” a declarat Maria Duduman, CFA, fondatoarea platformei Fă Bine!.

Partenerul principal al Programului de Mentorat pentru ONG-uri este Playtika Holding Corp., o companie de top producătoare de jocuri pentru mobil, având lunar peste 35 de milioane de  utilizatori activi ai portofoliului de titluri de jocuri. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri pentru a fi jucate în mod gratuit pe rețelele de socializare, și după scurt timp, pe platformele de telefonie mobilă. Având sediul în Herzliya, Israel, și ghidată de misiunea de a animă lumea prin modalități infinite de a se juca, Playtika are peste 3,700 de angajați în 19 sedii, în întreagă lume.

“Este mai important că niciodată să oferim sprijin celor care au nevoie. Prin colaborarea noastră cu Platforma Fă Bine! și prin lansarea acestui program de mentorat, ne propunem să oferim cunoștințele și expertiza noastră în beneficiul ONG-urilor românești și al societății în ansamblu” - a declarat Ana-Maria Tudor, site Manager al Playtika.

Companiile interesate să genereze impact social pozitiv și sustenabil sunt invitate să obțină mai multe informații contactand reprezentanții platformei Fă Bine! la adresa de email maria.duduman@fabine.eu.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram