Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Multumim Profi Rom Food S.R.L pentru sustinerea ONG-urilor si a beneficiarilor lor in aceasta perioada critica! Cei 25.000 lei directionati catre Fondul de Solidaritate sunt de mare ajutor tuturor celor care au deja mari dificultati. Beneficiarii ONG-urilor primitoare sunt persoane cu dizabilitati, boli rare, sindrom Down, autism, boala Batten a caror stare de sanatate se […]

Profi Rom Food contribuie la Fondul de Solidaritate cu suma de 25.000 lei

Multumim Profi Rom Food S.R.L pentru sustinerea ONG-urilor si a beneficiarilor lor in aceasta perioada critica! Cei 25.000 lei directionati catre Fondul de Solidaritate sunt de mare ajutor tuturor celor care au deja mari dificultati.

Beneficiarii ONG-urilor primitoare sunt persoane cu dizabilitati, boli rare, sindrom Down, autism, boala Batten a caror stare de sanatate se deterioreaza din cauza lipsei terapiilor. Lor li se adauga persoane in situatie de saracie severa.

Fondul de Solidare este constituit pentru acoperirea urmatoarelor nevoi: achizitia de medicamente, pentru dezvoltarea de programe online/video de catre ONG-uri de sustinere a beneficiarilor la distanta, consiliere psihologica, alimente, produse de igiena si sanitare, plata chiriilor, pentru plata salariilor angajatilor din ONG-uri.

O lume mai buna sade in mainile noastre. Sa ii dam viata impreuna!

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram