Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Sunt obosită . De luni de zile tot visez la câteva zile de vancata. Alerg în multe direcții, lucrez cât pentru 2 job-uri full time. Când reușesc să rup 2 zile în familie parcă îl apuc pe Dumnezeu de picior. Am fost bucuroasă că vineri noapte, pe tren înspre Cluj fiind, am dormit toată noaptea…de […]

Mă apuc de scris...

Sunt obosită . De luni de zile tot visez la câteva zile de vancata. Alerg în multe direcții, lucrez cât pentru 2 job-uri full time. Când reușesc să rup 2 zile în familie parcă îl apuc pe Dumnezeu de picior. Am fost bucuroasă că vineri noapte, pe tren înspre Cluj fiind, am dormit toată noaptea…de multe nopți nu mi s-a mai întâmplat asta.
Este ora 14.30, sunt în trenul IR 1539 întorcându-mă de la Cluj. Acolo am participat la Conferința Lifestyle Business organizată de Alina Bota și comunitatea Mamprenoare Cluj. Platforma Fă Bine! a fost partener al acestui eveniment și în cadrul lui am împărtășit despre motivele care m-au determinat să o construiesc.
Mă simt vie. Pentru că încă mă pot bucură din tot sufletul de peisajele pe care le văd pe geam și care îmi transmit atâta viață . Pentru că sunt curioasă să cunosc persoanele lângă care m-am așezat .
Sunt recunoscătoare. Pentru această clipă, pentru această viață, pentru ceea ce am avut curajul să devin, pentru călătoria ultimilor ani de antreprenor social.
Mă apuc de scris acest jurnal pentru a transmite o imagine reală a ce înseamnă antreprenoriatul social pentru mine, cu provocări, cu bune și cu vise împlinite .
Mă apuc de scris acest jurnal pentru a-mi face un cadou mie. Scrisul mă împlinește, mă bucură, îmi clarifica ideile și mă ajută să fiu mai creativă în a găsi soluții. Însă, înainte de toate, acest jurnal este despre ceea ce trăiește în fiecare zi profesionistul și sufletul din mine pe drumul împlinirii viziunii mele.
Dacă vei vrea să mă cunoști, voi fi bucuroasă să împărtășesc cu tine din gândurile mele. Poate și tu te gândești la acealeași lucruri, poate și tu ești un antreprenor la început de drum, poate îți dorești să devii unul…. îmi doresc ca aceste rânduri să-ți fie de folos. Și îmi mai doresc să te cunosc într-o zi pe tine, cel sau cea care citește aceste rânduri acum.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram