Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe data de 14 Mai 2020 vă invităm să luați parte la Festivalul Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 60 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei, sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai!

Festivalul Familiei - România se vindecă împreună!

Dragi oameni de bine,

Pe data de 14 Mai 2020 vă invităm să luați parte la Festivalul Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei.

Suntem onorați de prezența unui număr impresionant de profesionisti din toate domeniile care au ales să susțină alături de noi binele, să îi dea forță și să îl multiplice în comunitate. Muzică, dans, teatru, storytelling, parenting, magie, educație financiară sunt doar câteva dintre surprizele cu care te așteptăm.

Vei avea ocazia să bucuri de:
Moderatori Festival: Ioana Maria Moldovan si Radu Nechit
Momente muzicale: Feli, Giulia, Rona Hartner, Fabian Sanchez, Cassandra Kubinski, Charlize Malaouf, Ioana Maria Lupascu
Actori: Marius Manole, Anca Sigartau, Victoria Dicu, Marcela Motoc, Daniela Nane, Ioana ghinghina, @Alex Stefanescu, Andreea Mateiu, DIANA Giubernea, Camelia Dinca, Marian Răducu, si Zapa
Realizator emisiuni TV: Mihaela Tatu
Regizor: Chris Simion-Mercurian
Show Magie: Augustin Magicianul
Parenting: Drd. Gabriela Maalouf, psiholog
Educație financiară pentru copii și părinți: Anamaria Ciuhuta
Cooking: Catalin Secuian
Ateliere copii: Buburuza Creativa, Leon Magdan, Ch'artist-Paint Your Own Pottery Studio, PlaYouth, BluParty, MiereEla, Asteroidul B 612
Și multe alte surprize...

Vizitează pagina de Facebook a evenimentului pentru detalii. Dând JOIN vei fi informat permanent cu privire la noutățile și surprizele oferite de organizatori.

Mottoul evenimentului este “România se vindecă împreună”. În spatele organizării lui se află Fă Bine!, platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional, s.a), voluntari, companii și donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun laolaltă resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții - și pentru societate în sens larg.

Festivalul Familiei are și scopul caritabil de a susține Fondul de Solidaritate al platformei. Acesta a fost constituit în luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achiziția de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină și de susținere a beneficiarilor la distanță, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă și sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizațiile să supraviețuiască acestei perioade și care sunt esențiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceștia să-și poată continua terapiile și după încheierea restricțiilor generate de virusul COVID-19.

Tombolă: toti cei care vor dona in aceasta campanie vor participa la o tombola cu premii surpriza. Donatiile se pot face pana in data de 14 mai, ora 23.59 atat pe Facebook, cat si direct pe pagina Fondului de Solidaritate din Platforma Fa Bine .
Împreună dăm viață unei lumi mai bune.

Eveniment organizat de comunitatea Fă Bine.
Parteneri:
Milk & Cookies \ Digital Branding Studio
Parteneri media: Agerpres, România Pozitivă, Gala Societatii Civile, A7TV, Itsy Bitsy, Creatori de Destine, UNCER, ProFM Romania, Magic FM Romania, Radio România Cultural, @BucurestiFM, @News National, Comunicatedepresa.ro, Comunicatedepresa.net, Jurnal Social, Asociatia Culturala TONIC Productions, Public News FM, Canal 33 Romania

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram