Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Să fim uniți și să găsim împreună soluții la problemele cu care se confruntă societatea noastră.

ÎMPREUNĂ

Dragi oameni de bine,

Trăim vremuri în care să fim uniți și să găsim împreună soluții la problemele cu care se confruntă societatea noastră este cel mai important lucru. Fiindcă doar astfel putem face că nimeni să nu fie lăsat în urmă.

În comunitatea Fă Bine! am început maparea problemelor cu care se confruntă ONG-urile și a resurselor pe care le putem împărtăși între noi și pe care le putem oferi întregii societăți. Suntem conștienți că la nivel național dificultățile sunt mari și vă propunem să le identificăm împreună și să găsim cele mai benefice soluții.

Dacă reprezentați unul dintre ONG-urile care au nevoie de susținere, vă invităm să ne transmiteți nevoile voastre completând formularul “Nevoi în criză”.

Dacă aveți resurse pe care le puteți oferi celorlalți în această perioadă dificilă, fie că reprezentați o companie, un ONG, sau doar pe dumneavoastră ca individ, vă rugăm să completați formularul “Vreau să mă implic”.

Cele mai importante resurse pentru ONG-uri rămân cele financiare. De aceea am creat Fondul de Solidaritate, pentru cele care au nevoie critică de ajutor in această perioadă.

Va rugăm să distribuiți acest mesaj către toate ONG-urile, companiile, persoanele fizice care ar putea fi interesate să se alăture.
Suntem convinși că împreună putem face ca toți să trecem cu bine peste această perioadă. Și vă trimitem această invitație cu încrederea că și voi simțiți la fel.

Să construim împreună o lume mai bună,
Maria Duduman, CFA
În numele comunității Fă Bine!

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram