Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Asociația M.A.M.E oferă tuturor pacienților cu boli grave servicii de informare și îndrumare socio-medicală și consiliere psihologică.

Asociația M.A.M.E oferă suport pacienților cu boli grave

Asociația M.A.M.E. oferă sprijin copiilor și tinerilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România de mai bine de 10 ani.

În Centrul Steluțelor, anual, aproximativ 100 de copii diagnosticați cu cancer și alte boli grave sunt asistați de o echipă multidisciplinară formată din medici, kinetoterapeuți, psihologi, logopezi,

nutriționiști, pedagogi, asistenți sociali și terapeuți prin artă și joc, care abordează metode moderne, personalizate, de recuperare a copilului bolnav în vederea redobândirii echilibrului psiho-socio-emoțional.

În această perioadă, Asociația M.A.M.E oferă tuturor pacienților cu boli grave servicii de informare și îndrumare socio-medicală și consiliere psihologică.

Contact: 0734.949.281 / office@asociatiamame.com

Website: https://www.asociatiamame.com/

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram