Despre noi

Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Aducem împreună

pe toți cei care cred în puterea lor de a transforma în bine mediul în care trăiesc

Este locul în care nevoile tuturor acestora sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem sa generam proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg. 

Principalele acțiuni

susținute de platforma noastră

Voluntariat

Individual sau în echipă

Donații

Individual sau la nivel de companie

Comercializare

A produselor organizațiilor

Instrumente

De intervenție socială pentru companii

În ce credem

Viziune

O lume mai bună șade în mâinile tale. Dă-i viață! Visăm la o lume în care fiecare dintre noi contribuie la mai binele tuturor, în care fiecare cetățean se implică în rezolvarea problemelor comunității din care face parte, în care fiecare om se apleacă asupra durerii celui de lângă el pentru a-l ajuta. Fiindcă atunci când tuturor ne pasă, fiecare dintre noi va fi mai fericit.

Misiune

Iubim mult si avem vise mari. Ne propunem să oferim cele mai potrivite instrumente de implicare socială tuturor celor interesați să ajute la îmbunătătirea mediului în care trăiesc sau activează: acces la informații, oportunități de implicare, o comunitate. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor, vrem să fim un sprijin de încredere.

 Echipa Fă Bine

Maria Duduman
Fondator

În timp ce își construia o carieră în industria financiară, Maria a descoperit și bucuria și bogăția oferite de acțiunile de voluntariat. Utilizând structura lucrului într-o corporație și beneficiind de experiența de viață oferită de voluntariat, a decis să unească cele două lumi construind o platformă care să servească acestui scop. Crede în puterea lui “noi” și știe că “împreună” face ca lucrurile să se întâmple mai repede și spre mai binele întregii societăți. Îndrăznește să viseze că România poate deveni o țară în care oamenii se sprijină reciproc și construiesc împreună și vrea să contribuie activ la îndeplinirea acestui vis.

Mai multe detalii.

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți!