Despre noi

Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea în comunitate și realizarea de fapte bune, conectând pe cei care au nevoie de ajutor cu cei care au resursele necesare să ajute.

Aducem împreună creatorii de fapte bune


ONG-uri, companii,  donatori, toți oamenii de bine 
care cred în puterea lor de a transforma în bine mediul în care trăiesc.

Persoane fizice

Organizații

Companii

Este locul în care nevoile tuturor acestora sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

Principalele acțiuni


susținute de platforma noastră

Voluntariat

Individual sau în echipă

Donații

Individual sau la nivel de companie

Comercializare

Pentru produsele organizațiilor

Instrumente

De intervenție socială pentru companii

În ce credem


Viziune

O lume mai bună șade în mâinile tale. Dă-i viață! Visăm la o lume în care fiecare dintre noi contribuie la mai binele tuturor, în care fiecare cetățean se implică în rezolvarea problemelor comunității din care face parte, în care fiecare om se apleacă asupra durerii celui de lângă el pentru a-l ajuta. Fiindcă atunci când tuturor ne pasă, fiecare dintre noi va fi mai fericit.

Misiune

Iubim mult si avem vise mari. Ne propunem să oferim cele mai potrivite instrumente de implicare socială tuturor celor interesați să ajute la îmbunătătirea mediului în care trăiesc sau activează: acces la informații, oportunități de implicare, o comunitate. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor, vrem să fim un sprijin de încredere.

Echipa Fă Bine


Maria Duduman

În timp ce își construia o carieră în industria financiară, Maria a descoperit și bucuria și bogăția oferite de acțiunile de voluntariat. Utilizând structura lucrului într-o corporație și beneficiind de experiența de viață oferită de voluntariat, a decis să unească cele două lumi construind o platformă care să servească acestui scop. Crede în puterea lui “noi” și știe că “împreună” face ca lucrurile să se întâmple mai repede și spre mai binele întregii societăți. Îndrăznește să viseze că România poate deveni o țară în care oamenii se sprijină reciproc și construiesc împreună și vrea să contribuie activ la îndeplinirea acestui vis.

Diana Trascu

Diana s-a alăturat echipei Fă bine! din dorința de a crea împreună proiecte cu impact multiplicat și de a susține creșterea comunității oamenilor de bine din România. Având un background impresionant în zona de marketing și project management și experiență în diferite poziții de conducere atât în privat cât și în mediul ONG, ea este o sursă inepuizabilă de idei și soluții creative, aducând valoare adăugată fiecărui proiect în care se implică. În prezent se ocupă de partea cea mai creativă din cadrul organizației, coordonând strategia de marketing și comunicare pentru proiectele organizației și campaniile de responsabilitate socială.


Elena Solomon

Am venit in echipa Mariei cu dorinta de a face bine comunitatilor care ma inconjoara. Ador sa fac lucrurile sa se intample, in cel mai eficient mod si cu cel mai mare impact. Eu aduc in echipa « Fa Bine! » o gandire structurata de inginer si sef de proiect in telecomunicatii, cunostinte de general management si analiza financiara dobandite la Harvard Business School si in programul CFA, dar mai ales o dorinta de a-mi dezvolta noi abilitati in business strategy, printre alte lucruri. Am ales comunitatea « Fa Bine ! » pentru ca am acces la un proiect cu un impact potential mare si la provocari profesionale de tot felul, legate exact de capacitatile pe care eu imi doresc sa le dezvolt: strategy & operations. Daca si tu vrei sa contribui si sa cresti pe plan personal si profesional, iti oferim acces la o echipa pasionata si performanta. Hai si tu alaturi de noi sa creem impreuna o Romanie mai puternica!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram