Donează 2% sau 3,5%

Stii ca 2% sau 3.5% din impozitul tau pe venit poate fi directionat catre ONG-uri pentru a sustine implinirea misiunii lor? Pe tine nu te costa nimic in plus, pentru ONG-uri insa acesti bani sunt extrem de importanti. Alege unul dintre ONG-urile de mai jos, printeaza Declaratia 230 cu datele tale si trimite-o catre administratia financiara pana in data de 31 iulie 2019!

Organizații

Poți redirecționa 2% sau 3,5% din impozitul pe venit către:
Asociatia ALTERNATIVA 2003

Asociatia ALTERNATIVA 2003

Alaturati- va numele unei fapte bune! Directionati 3.5% din impozitul pe veniturile dvs. din 2018, catre Asociatia ALTERNATIVA 2003 si veti reusi astfel sa fiti alaturi de tinerii cu dizabilitati si sa-i ajutati sa deprinda abilitati, valori si atitudini absolut necesare unei vieti independente. Trei motive pentru care organizatia merita sa intre in atentia dvs: 1. Suntem indispensabili comunitatii, in prezent 34 de familii depind de functionarea Centrului de Zi Fortuna, in care vin zilnic copiii lor cu dizabilitati intelectuale, neprimiti in alte forme de invatamant, ceea ce le ofera parintilor posibilitatea de a-si pastra locurile de munca. 2. Suntem parteneri credibili, seriosi si eficienti, calitati dovedite de reinnoirea permanenta a tuturor parteneriatelor incheiate cu autoritatile de stat. 3. Oferim garantia unei investitii profitabile, dupa cum demonstreaza evolutia noastra spectaculoasa, ajungand in timp de 16 ani sa detinem cel mai mare centru de zi particular pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale.
Fundația de Sprijin Comunitar

Fundația de Sprijin Comunitar

Cu 3,5% din impozitul dumneavoastră puteți schimba un destin! Completând un formular 230 o veți ajuta pe Mădălina o fetiță de clasa a IV-a, să vină zilnic la centrul educațional deschis de FSC în satul ei, unde participă la activități și își efectuează temele. Mădălina provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați și multe probleme cauzate de sărăcie. La Clubul cu Lipici, ea a descoperit pasiunea pentru matematică și spune mereu cât de mult îi place să lucreze la acest obiect. Cu ajutorul dumneavoastră ea va reusi, prin educație, să își construiască o viață mai bună, bazată pe muncă și valori sănătoase!
ASOCIATIA IHTIS

ASOCIATIA IHTIS

In anul 2004, am infiintat Asociatia IHTIS, pe care o gestionez dintr-un fotoliu rulant. De atunci, pensia mea de invaliditate o investesc in activitati si proiecte care aduc impreuna elevii cu si fara dizabilitati: campanii, tabere, mese rotunde, spectacole si festivaluri, publicatii. In acest an actionez si caut sprijin in doua directii: 1. EDUCATIE - prin crearea unei platforme e-learnng - invatamant adaptat. (in lucru) 2. DREPTURILE OMULUI - prin Campania ROMANIA NEACCESIBILA. Deviza mea este: "NU POT - NU EXISTA!' iar Formularele 230 ma vor ajuta SA POT PUTIN MAI MULT. VA MULTUMESC!
Asociatia Lindenfeld

Asociatia Lindenfeld

Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld! Împreună ajutam pe copii din centre sa plasament sa Ajunga MARI, responsabili si independenti!
Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi

Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi

CNRR oferă consiliere si asistenţă solicitanţilor de azil nou-veniţi în România, refugiaţilor care vor să se integreze în soceitatea noastră, şi străinilor care au primit o decizie de returnare. În fiecare an, ajutăm sute de persoane să-şi exercite drepturile legale în mod efectiv.Dacă vrei să ne susţii activitatea, poţi alege să donezi cei 2% din din impozitul pe venit aferent anului financiar curent către CNRR.
Asociatia Evolution Center

Asociatia Evolution Center

Ajuta-ne sa continuam povestea evolutiei prin directionare de formulare 230! Din 2016 oferim ateliere de dezvoltare sociala si emotionala, coordonari, reevaluari psihologice si logopedice gratuite pentru 15 copii cu autism sau intarzieri de limbaj ce sunt in programul Asociatiei Evolution Center.
Asociatia Piano Therapy

Asociatia Piano Therapy

Va rugam sa completati formularul 230 cu ajutorul caruia puteti sustine Asociatia Piano Therapy:Asociatia Piano Therapy este un centru de zi acreditat ca furnizor de servicii sociale ce are ca scop imbunatatirea vietii copiilor diagnosticati cu autism si dezvoltarea acestora. Piano Therapy este o metoda special conceputa pentru copiii cu autism si copiii cu tulburari de limbaj, care are ca scop dezvoltarea abilitatilor motrice, a limbajului, a atentiei, si imbunatatirea stilului de viata. In cadrul sedintelor de piano therapy tinem cont de modul diferit de invatare al copiilor cu nevoi speciale. Astfel incat am creat un mediu de invatare propice, preponderent senzorial, in care utilizam multe imagini, sunete, culori si jocuri pentru a-i ajuta sa aibe o experienta de invatare si dezvoltare cat mai placuta. Va multumim!
Asociatia Down Art Therapy

Asociatia Down Art Therapy

Un cromozom în plus e un +, nu un minus! Persoanele cu Sindrom Down pot duce o viață împlinită. Scapă de prejudecăți! Implică-te! Ajută! Donează (2%)! Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL MORT. Înființată în 2015 și având sediul în Tg-Jiu, județul Gorj, Asociația Down Art Therapy ( DART ) s-a născut din dorința membrilor ei fondatori de a face viața copiilor cu Sindrom Down mai bună.
A.M.A.I.S.- Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială

A.M.A.I.S.- Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială

Până pe 15 martie 2019 poți redirecționa 2% din impozitul tău pe venit (salariu sau pensie) către o entitate non-profit sau chiar sub formă de bursă. Poate acest procent ți se pare o sumă mică pentru care nu merită efortul de a avea contact cu administrația publică, dar reprezintă o formă de implicare civică. Astfel poți susține activitatea unui ONG care luptă pentru ceva în care crezi și tu.
ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD

ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD

Cand ti-a multumit ultima oara cineva sa i-ai ajutat prin formularul de redirectionare impozit??? Noi iti oferim posibilitatea ca redirijand spre ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD sa faci dferenta in viata unui copil cu AUTISM sau alta tulburare psihologica grava. Cu ajutorul tau va merge la scoala normala, va invata sa se joace, sa-si faca prieteni si mai apoi sa duca o viata normala.
Asociatia Valentina Romania

Asociatia Valentina Romania

De 17 ani asociatia Valentina Romania ofera sprijin educational pentru copiii proveniti din familii defavorizate. Va invitam sa sustineti educatia si sa va alaturati cauzei noastre prin directionarea a 3.5% din impozitul pe venit datorat statului catre Valentina Romania.
Asociatia ETC Educatie Traditii si Comunitate

Asociatia ETC Educatie Traditii si Comunitate

In 2018 am fost alaturi de 60 de copii, sustinundu-i pe drumul lor. Am realizat o tabara de vara. Am desfasurat 12 ateliere de creatie in care copiii si-au exprimat talentele. Am partcipat la proiectul international FootballPeople. Ne-am ocupat in continuare de Coltul nostru de oras dezvoltat in proiectul Mega eroi in actiune. Am sprijinit Scoala de muzica Adorno, copiii au avut concert la Ateneul Roman. Am organizat un spectacol in cinstea Centenarului Romaniei. Am serbat zilele de nastere ale tuturor copiilor nostri.
Policy Center for Roma and Minorities

Policy Center for Roma and Minorities

Dacă vreți să susțineți educația puștilor care vin de nouă ani, zi de zi, la Clubul de Educație Alternativă, unde învață și se distrează, descoperă literele, ascultă povești și citesc poezii, caută unghiuri și rezolvă ecuații, dau viață personajelor la teatru, dansează pe ritmul muzicii, își spun of-urile, și altele la fel de felurite, puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru ca toate acestea să continue să se desfășoare!
Asociatia “Coloreaza Viata”

Asociatia “Coloreaza Viata”

Redirecționează 2% din impozitul pe venit catre Asociatia "Coloreaza Viata" și ajută-ne să putem asigura transportul si masa celor 100 de copii care participa la cursurile gratuite de: Programare It, Lb. Engleza, Matematica, Teatru, Dezvoltare personala si Mentoring, prin programul educational Children's HUB!
Asociația Esperando

Asociația Esperando

Fă un bine mare cu un efort mic! Redirecționează 3,5% din impozitul pe salariul de anul trecut spre Asociația Esperando și ajută-ne să avem în continuare grijă de copiii, tinerii și adulții cu dizabilități de la Centrul de Recuperare Esperando! Completează formularul și trimite-ni-l pe Facebook sau pe email (office@esperando.ro), cât de curând!
ATCA-Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

ATCA-Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

Împreună, putem fi vocea copiilor cu autism și a copiilor aflați în situații grele, care nu au pe nimeni alături, care au nevoie de recuperare și au nevoie de noi!Formularul aferent anului 2018 se transmite către ANAF până la mijlocul lunii martie 2019. Descarcă formularul care permite direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, precompletat cu datele ATCA.Completează formularul și trimite-l către noi. De asemenea, ne poți lăsa datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a te ghida în procesul de completare a formularului.
Fundația INOCENTI

Fundația INOCENTI

Devino parte din povestea binelui completând formularul 230 pentru Fundația Inocenți București. Ne vei ajuta astfel să continuăm să oferim șanse la o viață mai bună copiilor din medii defavorizate și oportunități de terapie și de joc copiilor spitalizați.
Asociația Sfânta Ana

Asociația Sfânta Ana

Si in acest an, Asociatia Sf. Ana are mare nevoie de sprijinul dvs. pentru a continua sprijinirea tinerilor cu dizabilitati mintale care beneficiaza zilnic de luni pana vineri de servicii de recuperare, educare si pregatire pentru viata independenta in Centrul de Zi Ana.
CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata.
Asociația Copii pentru Viitor Lupeni

Asociația Copii pentru Viitor Lupeni

Copiii reprezinta viitorul nostru! Alege sa faci parte din comunitate, ajutand copiii din medii dezavantajate si Centre de Plasament sa aiba acces la educatie de calitate!

Declaratia 230 trebuie depusa personal de titular, astfel incat va rugam ca dupa printarea Declaratiei 230 sa o depuneti la ghiseele administratiei financiare de catre apartineti sau sa o trimiteti prin posta catre acestea sau sa o depuneti utilizand Spatiul Privat Virtual.

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți!