Dragi oameni de bine,

Vă mulțumim pentru susținerea voastră oferită prin redirecționarea celor 2 și 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Trăiește cu Bucurie, deținătoarea platformei Fă Bine!

Formularul se poate descărca de aici.
Formularul completat și semnat poate fi trimis către ANAF astfel:
1. Prin încărcarea lui direct de către dvs în Spațiul Privat Virtual
2. Prin depunerea lui la sediul ANAF de care aparțineți
3. Prin trimiterea lui către Asociația Trăiește cu Bucurie,
Adresa: Bd. Timisoara 101 N,
tel 0724217601.

Termenul de depunere este 30 iunie 2020!!!

Cum pot completa și trimite online?
- Descarcă formularul de mai sus
- Completează câmpurile editable
- Semnează folosind semnătura olografă
- Ni-l trimiți pe adresa sustinator@salvaticopiii.ro sau îl încarci folosind butonul de ”UPLOAD” din dreapta paginii

Cum semnez?

1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
4. Dai Done și gata. Semnătura va fi salvată.
Vestea bună e că poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

Vă mulțumim!!!

Echipa Fă Bine!


    

Jurnal de pandemie

14/05/2020
Program Festivalul Familiei - 14 Mai 2020

Afla aici programul detaliat al Festivalului Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 60 de vedete, artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei!

09/05/2020
Festivalul Familiei - România se vindecă împreună!

Pe data de 14 Mai 2020 vă invităm să luați parte la Festivalul Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 60 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei, sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai!

04/05/2020
Coca-Cola donează 300 de mini-genți frigorifice, care vor transporta acum medicamente destinate pacienților cu boli rare

“Multumim companiei Coca-Cola pentru sprijinul imediat acordat persoanelor cu boli rare! Este atat de important in aceste zile sa identificam cele mai creative si eficiente moduri de a folosi resursele existente in folosul celor care au nevoie” a afirmat Maria Duduman, fondatoarea platformei Fă Bine!

Cumpără de la ONG-uri

ONG-uri partenere în lupta cu COVID19

Companii partenere în lupta cu COVID19

Parteneri media

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar

Copyright ©2020 Fă Bine!

envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram