O lume mai bună șade
în mâinile tale. Dă-i viață!

Află mai multe

Voluntariat individual


Credem în puterea ta de a schimba lumea. Câteva minute din viața ta, o îmbrățișare, un sfat profesionist pot face minuni pentru cei de lângă tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta la identificarea celui mai potrivit mod de acțiune pentru tine.
Nu mai aștepta. Fă bine!

Companii implicate


Ne influențăm reciproc prin acțiunile noastre, iar atunci când acționăm în grup impactul este cu atât mai important. De aceea, credem în efectul de multiplicare pe care companiile îl pot avea pentru îmbunătățirea vieții comunităților în care activează.

Oportunități de voluntariat

30/03/2020
Un sac galben pentru colectarea separată a deșeurilor

Învățăm despre colectarea separată
Județul Giurgiu
Am pornit un proiect prin care urmarim responsabilizarea elevilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial si liceal din localitatile din judetul Giurgiu, împreună cu primăriile și diverși parteneri.

Punem în aplicare acțiuni și activități de conștientizare a situației protecției mediului, gestiunea deșeurilor raportata la nevoile comunității, creşterea gradului de constientizare a părinţilor si cadrelor didactice privind necesitatea colectarii selective a deseurilor şi a susţinerii activităţilor de protectia mediului in scoala si in afara acesteia, cultivarea şi valorificarea potenţialului creator al elevilor şi atragerea acestora în desfăşurarea de activităţi extraşcolare, cu obiectiv protectia mediului.

Acțiunile practice consistă în dotarea populației cu saci galbeni pentru colectarea separată, inclusiv interacționarea cu aceștia pentru a le explica ce au de făcut.

De asemenea informăm populația despre modul corect de a gestiona deșeurile biodegradabile în curțile proprii.

Vă așteptăm!

02/03/2020
EUROPAfest 2020 - jazz | blues| pop | classic

Festivalul International EUROPAfest, 14 - 23 mai 2020, este un eveniment unic in Romania si in aceasta regiune a Europei, prezentand 4 genuri muzicale. Cu o traditie de 27 de ani, festivalul contribuie cu fiecare editie la construirea unei imagini pozitive a Romaniei in intreaga lume.

Anual, peste 250 de artisti din 40 de tari vin la Bucuresti pentru concerte de exceptie.
Din anul 2005 EUROPAfest se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Casei Regale.

Agenda EUROPAfest cuprinde mai multe evenimente:

· Opening Concert - Ziua Europei
· Concerte jazz, blues & pop
· Bucharest International Jazz Competition
· Cafe Festival
· Jam sessions / master-classes / workshopuri
· Gala EUROPAfest

12/02/2020
Start22+

Start22+ este proiectul prin care urmărim îndrumarea, total gratuită, a oricărei persoane interesate de stilul de viață vegan. Tot ce trebuie este să se înscrie pe www.start22.ro. Va fi contactat și introdus într-un grup închis pe Facebook unde va primi informații valoroase și provocări legate de veganism, timp de 22 de zile, de la mentori. Cei care parcurg toată provocarea vor fi înscriși pe un alt grup cu alții care au finalizat-o. Acolo se formează o comunitate deosebit de frumoasă.

Cumpără de la ONG-uri

Postări recente

25/03/2020
Playtika contribuie la Fondul de Solidaritate cu suma de 44.000 lei

Multumim Playtika pentru sustinerea ONG-urilor si a beneficiarilor lor in aceasta perioada critica! Cei 44.000 lei directionati catre Fondul de Solidaritate sunt de mare ajutor tuturor celor care au deja mari dificultati. Beneficiarii ONG-urilor primitoare sunt persoane cu dizabilitati, boli rare, sindrom Down, autism, boala Batten a caror stare de sanatate se deterioreaza din cauza […]

24/03/2020
Profi Rom Food contribuie la Fondul de Solidaritate cu suma de 25.000 lei

Multumim Profi Rom Food S.R.L pentru sustinerea ONG-urilor si a beneficiarilor lor in aceasta perioada critica! Cei 25.000 lei directionati catre Fondul de Solidaritate sunt de mare ajutor tuturor celor care au deja mari dificultati. Beneficiarii ONG-urilor primitoare sunt persoane cu dizabilitati, boli rare, sindrom Down, autism, boala Batten a caror stare de sanatate se […]

05/12/2019
Despre puterea comunităților

Am experimentat puterea comunităților în două situații extreme din viață mea: într-una foarte fericită și într-una foarte dificilă. Cea fericită se întâmplă în urmă cu 6 ani în cadrul unui seminar de leadership unde am cunoscut câțiva oameni fenomenali din domenii de activitate foarte diferite. Încercăm împreună să găsim soluții pentru o lume mai bună […]

Parteneri

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar

Copyright ©2018-2020 Fă Bine. Design & Webmaster: MartinusDesign.

envelope-ophonecamera-video