O lume mai bună șade
în mâinile tale. Dă-i viață!

Află mai multe

Voluntariat individual


Credem în puterea ta de a schimba lumea. Câteva minute din viața ta, o îmbrățișare, un sfat profesionist pot face minuni pentru cei de lângă tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta la identificarea celui mai potrivit mod de acțiune pentru tine.
Nu mai aștepta. Fă bine!

Companii implicate


Ne influențăm reciproc prin acțiunile noastre, iar atunci când acționăm în grup impactul este cu atât mai important. De aceea, credem în efectul de multiplicare pe care companiile îl pot avea pentru îmbunătățirea vieții comunităților în care activează.

Oportunități de voluntariat

05/05/2020
Mentorat pentru integrarea copiilor migranti

Căutăm tineri voluntari din București pentru un proiect al Fundației Terre des hommes, care se adresează copiilor și tinerilor migranți aflați în România. Proiectul presupune o implicare pe termen lung în activități săptămânale sau chiar mai des pe parcursul vacanțelor.

Proiectul se numește MINT (Mentoring for Integration) și presupune un program de mentorat pentru copii migranți. Tineri români între 18 și 24 de ani se vor întâlni regulat cu copii migranți pentru a se juca, a-i învață limba română, a-i ajută la teme sau a participa de activități individuale și de grup.

28/04/2020
La toamna merg si eu!

In cei 4 ani de derulare proiectul ,,La toamna merg si eu,, 53 de copii au fost sustinuti in gradinita , 150 de copii din ciclu primar au fost mentinuti la scoala si sprijiniti la efectuarea temelor in centrul de zi, ajutati cu imbracaminte incaltaminte, materiale didactice, plata activitatilor Scoala Altfel, Școala de vară ROTAS- 25 de copii, Mamici responsabile–30 de mamici, Vine vara-tabara la mare : 40 de copii.

30/03/2020
Un sac galben pentru colectarea separată a deșeurilor

Învățăm despre colectarea separată
Județul Giurgiu
Am pornit un proiect prin care urmarim responsabilizarea elevilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial si liceal din localitatile din judetul Giurgiu, împreună cu primăriile și diverși parteneri.

Punem în aplicare acțiuni și activități de conștientizare a situației protecției mediului, gestiunea deșeurilor raportata la nevoile comunității, creşterea gradului de constientizare a părinţilor si cadrelor didactice privind necesitatea colectarii selective a deseurilor şi a susţinerii activităţilor de protectia mediului in scoala si in afara acesteia, cultivarea şi valorificarea potenţialului creator al elevilor şi atragerea acestora în desfăşurarea de activităţi extraşcolare, cu obiectiv protectia mediului.

Acțiunile practice consistă în dotarea populației cu saci galbeni pentru colectarea separată, inclusiv interacționarea cu aceștia pentru a le explica ce au de făcut.

De asemenea informăm populația despre modul corect de a gestiona deșeurile biodegradabile în curțile proprii.

Vă așteptăm!

Cumpără de la ONG-uri

Postări recente

14/05/2020
Program Festivalul Familiei - 14 Mai 2020

Afla aici programul detaliat al Festivalului Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 60 de vedete, artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei!

04/05/2020
Coca-Cola donează 300 de mini-genți frigorifice, care vor transporta acum medicamente destinate pacienților cu boli rare

“Multumim companiei Coca-Cola pentru sprijinul imediat acordat persoanelor cu boli rare! Este atat de important in aceste zile sa identificam cele mai creative si eficiente moduri de a folosi resursele existente in folosul celor care au nevoie” a afirmat Maria Duduman, fondatoarea platformei Fă Bine!

01/05/2020
Playtika donează 260.000 de lei pentru susținerea persoanelor cu dizabilități, a copiilor orfani și a celor în situație de sărăcie severă

Banii oferiti de Playtika sustin 15 organizații pentru dezvoltarea de programe de telemedicină pentru pacienții cu boli rare, oferirea de suport copiilor cu autism, copiilor cu afecțiuni grave care au nevoie de terapie motorie, consiliere psihologică pentru părinți, elevi și profesori sau pentru hrana celor de care se îngrijesc.

Parteneri

Parteneri media

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar

Copyright ©2020 Fă Bine!

envelope-ophonecamera-video linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram