Asociația Four Change s-a născut în 2012, ca urmare a dorinței unui grup de specialiști de a aduce schimbări pozitive și importante în sectorul ONG-urilor și în comunitate.

CE NE MOTIVEAZA?
Să generăm schimbări pozitive în comunitățile în care acționăm și în sectorul neguvernamental, ghidați de empatie, compasiune și credința în potențialul uman. Suntem dedicați promovării egalității de șanse și a drepturilor omului. Ne simțim împliniți atunci când putem inspira și mobiliza alții să se alăture eforturilor noastre pentru un viitor mai bun.

VIZIUNE
Viziunea noastră este să aducem schimbări în bine și să contribuim la dezvoltarea unor comunități incluzive și durabile, în care toți oamenii să aibă acces la servicii de sănătate, justiție și protecție socială, bunăstare și oportunități egale.

MISIUNE
Misiunea noastră este să ne implicăm activ în comunitate și să oferim programe și servicii sociale și educaționale de calitate, bazate pe nevoile tuturor persoanelor vulnerabile, indiferent de vârstă sau categorie socială.

Facem eforturi pentru a crea un mediu în care toate persoanele, indiferent de dificultățile sau obstacolele cu care se confruntă, să aibă acces la resurse și oportunități care să le permită să-și dezvolte potențialul și să ducă o viață mai bună.

Astfel, lucrăm cu comunitățile pentru a-si identifica nevoile și pentru a aveni în întâmpinarea lor cu programe și servicii care să răspundă acestor nevoi într-un mod eficient și sustenabil. De asemenea, promovăm principiile de incluziune și egalitate, asigurându-ne că toate programele și serviciile noastre sunt accesibile și relevante pentru toate persoanele vulnerabile, indiferent de circumstanțele lor.

Pana in prezent, am lucrat cu peste 10.500 de beneficiari directi, care au fost implicati in actiunile noastre, am demarat proiecte in 7 judete din tara si am contribuit la dezvoltarea sustenabila a zeci de comunitati.

Avem o experienta notabila in domenii precum cercetare, training, management, comunicare sustenabila si politici publice, dar si pasiuni precum antreprenoriat, dezvoltare comunitara si implicare civica.

Consideram, de asemenea, ca avem un cuvant de spus in domeniul social si in ingrijirile la domiciliu acordate persoanelor varstnice. Incepand cu anul 2013 suntem membru fondator al Retelei SenioriNet – Reteaua Furnizorilor de Servicii de Ingrijire la Domiciliu din Romania, iar din noiembrie 2015 suntem aceditati de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice in furnizarea serviciilor sociale.

Asociația s-a născut din dragostea pentru oameni și din credința că putem oferi o șansă la o viață mai bună celor de lângă noi. Ne dorim ca tinerii și copiii din România să devină activi în societate și să aibă o șansă completă la aceasta, prin mijloace formale și non-formale.

Prin programele noastre diversificate și inițiativele comunitare, ne angajăm să promovăm egalitatea de șanse și să încurajăm dezvoltarea personală și profesională a fiecărui membru al comunității noastre. Cu ajutorul partenerilor noștri și al susținătorilor dedicați, visăm să creăm un impact pozitiv durabil și să contribuim la o societate mai echitabilă și mai prosperă pentru toți. Împreună, putem face o diferență semnificativă în viața oamenilor și să fim un exemplu de solidaritate și empatie pentru viitoarele generații.

Asociatia Life Education for All are ca obiectiv derularea de activitati de educatie nonformala pentru copii si tineri dezavantajati si activitati de renovare si dotare a scolilor din intreaga tara. In ultimii 9 ani am derulat 17 proiecte si 1 campanie umanitara din care 1 proiect international-Orice copil are dreptul la zambet, joaca si educatie (in 3 tari) pt care am fost premati de MAE, 5 proiecte nationale (Sunet pt sanatatea copiilor pt care am primit premiul 1 la Gala Oameni pt Oameni, Scoli care ajuta scoli, Eu, tu, el, ea-noi ne reprezentam, Happy Rom si Scoala din curtea scolii), 1 proiect in Cluj dar pt beneficiari din tara-proiectul ACASA si 9 proiecte in judetul Cluj.

Tolba cu Fapte Bune este o Asociație non-guvernamentală care își desfășoară activitatea în zona socială, sprijinind copiii și vârstnicii din medii defavorizate și vulnerabile! Totodată derulăm o serie de proiecte menite să sprijine educația dar și mediul, având în derulare proiecte specifice, dedicate, personalizate pe tematici clare, cum ar fi ”100 de Biblioteci Rurale”, ”100 de Vise Colorate”, dar și proiectele care îndeamnă lumea la conștientizarea importanței colectării selective a deșeurilor, dar mai ales la acționarea în acest sens! Copiii reprezintă prioritatea noastră numărul 1, iar dacă ei sunt printre cei mai importanți pentru noi, educația sănătoasă a lor este, pentru noi, prioritatea 0, pentru că suntem conștienți că doar printr-o educare sănătoasă putem să schimbăm omuleții în adevărați oameni!

Copyright ©2020 Fă Bine!