Asociatia Copacilor Nemuritori suntem noi. Oameni care vor să trăiască cu picioarele pe pământ. PĂMÂNTUL are nevoie de vindecare. Iar vindecarea lui începe de la rădăcinile copacilor. Ne dorim să-i plantăm!
ACN POȚI FI ȘI TU!
Cu o planetă vindecată, vom fi mai fericiți și mai sănătoși.

Promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea copiilor, elevi ai învățământului preșcolar, primar, gimnazial, liceal și profesional, postliceal, universitar și post-universitar, din punct de vedere educativ-cultural, istoric, sportiv și social.
Asociatia Istoria Povestită doreste sa prezinte copiilor intr-un mod accesibil si interesant Istoria ca studiu al evenimentelor trecute, incluzand dezvoltarea societatilor umane, schimbarile culturale si politice.
Acesta este un subiect important in intelegerea lumii in care traim astazi si poate fi abordat si din perspectiva copiilor!

ASOCIAȚIA EM este un ONG din judetul Calarasi care incearca sa combata abandonul scolar, sa doteze unitatile scolare cu rechizite, materiale si mobilier, oferim burse sportive, sprijinim olimpiada nationala a sportului scolar si ne implicam activ in proiectele educative, sociale si sportive.

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit, fondată în anul 2013 de Alina Pătrăhău, cu scopul de a asigura accesul la servicii medicale și sociale de calitate pentru copiii din România și familiile lor, în special pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice.

Copyright ©2020 Fă Bine!