Asociatia IHTIS

Botoșani

Domeniul de activitate:

Învățământ, educație, cercetare

Orașul:

Dumeni / George Enescu

Povestea IHTIS se scrie zi de zi, cu un singur scop: crearea cadrului prielnic incluziunii semenilor cu dizabilitati fizice si coeficient de inteligenta normal.CUM ARATA INCLUZIUNEA?CINE, CUM SI DE CE O COMBATE? DACA VRETI SA AFLATI, ATUNCI ALATURATI-VA ECHIPEI IHTIS!Mi-am asumat aceasta misiune in anul 2004 si nu am voie sa ma opresc din drum, chiar daca il voi parcurge pana la capat SINGURA sau IMPREUNA cu cei care mi se vor alatura... SA FAPTUIM.Despre Asociatia IHTIS s-a spus inca de la inceput ca este SCOALA ACELORA CARE REFUZA SA SE DECLARE INVINSI. VA INVIT LA SCOALA IHTIS!
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse
VINO SA POVESTIM! 1

Data începerii: 09/02/2020
Data finalizării: 01/02/2025

1. Depasirea prejudecatilor prin DIALOG - intelegerea si cunoasterea eliminand barierele sociale.
2. Sprijin in valorificarea unor produse realizate de copiii si tinerii cu dizabilitati pentru realizarea Centrului Experimental pentru Incluziune si Viata Independenta in Judetul Botosani.

e-LEARNING NECONDITIONAT (curs online pentru copiii cu dizabilitati NEscolarizati) 2

Data începerii: 01/02/2020
Data finalizării: 30/06/2025

Voluntarii principali vor fi - in primul rand - parintii copiilor cu dizabilitati, CES si ADHD din toata tara, fiecare gestionand activitatea / orarul zilnic de studiu, in functie de diz/ABILITATILE copilului.
Dar, extrem de important ar fi ca alaturi de fiecare parinte sa existe si un elev de liceu sau student din ORICE JUDET care urmeaza sa devina cadru didactic. Ocazional sau pe parcursul catorva saptamani, experienta dobandita se va regasi in scoli si licee care deseori tin usile zavorate in fata elevilor cu dizabilitati.
La fiecare sfarsit de an scolar vor fi premiati cu Diplome atat cursantii, cat si sustinatorii lor (voluntarii).

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram