Asociatia pentru Evolutie Rotas

Ilfov

Domeniul de activitate:

Învățământ, educație, cercetare

Orașul:

Tunari

"Asociatia pentru evolutie Rotas", infiintata in anul 2015, ofera sprijin copiilor proveniti din mediile defavorizate, de pe raza comunei Tunari, judetul Ilfov. Asociatia a deschis in anul 2015, in Comuna Tunari un centru de zi in care se desfasoara activitati socio-educationale pentru un numar de 10 copii. In prezent sunt inscrisi la centrul de zi 30 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, insa in grija centrului se mai afla 20 de copii de gradinita. Rotas doreste sa ii introduca pe acesti copii într-o lume în care a avea ghetute în picioare iarna este o normalitate şi nu un vis. Asociatia Rotas incearca sa acorde resursele şi informaţiile necesare pentru educarea copiilor proveniţi din familii sãrace, defavorizate, uneori monoparentale, care au nevoie de educaţie şi ajutor privind igienizarea (spãlat, tuns, haine curate, obiecte de igienă personalã), integrarea în sistemul de învăţământ (constituit dosare de înscriere, discuţii cu autorităţile, monitorizare parcurs), ajutor la lecţii, suportarea cheltuielilor deînvăţământ şi nevoi de baza, asigurarea actului medical prin parteneri atunci când este necesar.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse
La toamna merg si eu! 1

Data începerii: 01/09/2020
Data finalizării: 15/06/2021

Voluntarii vor ajuta copii la lectii la limba romana, matematica, engleză, ii vor insoti in excursii si vor desfasura cu ei activitati socio-educationale (activitati recreative precum joculete si iesiri in parc).

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram