Asociatia Voice Autism

București

Domeniul de activitate:

Sănătate

Orașul:

Bucuresti

Înființată în 2008, ATCA - Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist și s-a specializat în domeniul de formare a terapeuților ABA din România. Președintele asociației, Anca Dumitrescu, este primul specialist român acreditat ABA. ATCA a înființat două centre de terapie, unde 170 copii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist sunt ajutați prin terapia ABA. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializată evoluția copiilor care suferă de tulburări comportamentale de nivel mediu (ADHD și ADD) sau de spectru autist și de a oferi cursuri de formare, metodologii și instrumente actuale, dovedite științific ca fiind cele mai eficiente în îndrumarea și managementul tulburărilor de comportament. Cursurile de formare se adresează tuturor celor implicați în îndrumarea și dezvoltarea copiilor: părinți, profesori, educatori și terapeuți.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse
Fiecare kilometru alergat impreuna este o sansa la viata! 1

Data începerii: 01/05/2019
Data finalizării: 12/05/2019

Alearga impreuna cu noi si strange fonduri de la prieteni tai. Fiecare kilometru pe care il parcurgi se va transforma in ore de terapie pentru copiii cu autism din centrele ATCA.
Daca nu poti alerga anul acesta, esti bine venit in echipa sa facem poze, sa oferim apa alergatorilor si incurajari pe traseu.
Vino si tu in cea mai vesela echipa de voluntari ATCA Super Team!
Impreuna putem face fapte mari!

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram