Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.)

Timiș

Domeniul de activitate:

Altele

Orașul:

Activitate desfășurată în special în Iași, București

Asociația F.R.E.E. a fost fondată în anul 2017 cu scopul principal de a promova drepturile animalelor în România, de a informa cu privire la suferința animalelor din ferme, dar și de a le îmbunătăți viața. Ne preocupă, de asemenea, protecția mediului și sustenabilitatea, aceste valori fiind reflectate în proiectele noastre.Prin proiectele de care vorbeam, luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme. Luptăm împotriva celor mai crude practici din fermele industriale: căutăm să interzicem cuștile pe întreg teritoriul Europei prin strângerea de semnături pentru campania End The Cage Age și milităm pentru eliminarea cuștilor în fermele de ouă din România, fiind membri ai alianței Open Wing Alliance, dornică să elimine cele mai barbare practici din fermele avicole.Informăm cu privire la cruzimea și modul injust în care sunt tratate animalele și promovăm un stil de viață vegan prin proiectul Vegan în România, iar, mai specific, privind brutalitatea fermelor de blană, suntem membri al proiectului PETA: Fur Free Forever.Școala de sustenabilitate, un proiect recent, are drept scop discutarea, în cât mai multe licee, despre impactul pozitiv pe care alimentația vegetală o are asupra animalelor, mediului și sănătăți.Start 22 este un proiect menit să-i ajute pe cei ce doresc să adopte acest stil de viață să facă alegeri corecte. Adoptarea unui stil de viață nou poate fi o provocare, dar doritorii se pot înscrie gratuit pentru a obține îndrumare de la vegani cu experiență.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse

Data începerii: 14/02/2020
Data finalizării: 28/02/2040

Voluntarii, care trebuie să fie vegani de măcar un an, vor fi mentorii unor persoane ce doresc să adopte acest stil de viață. Se va trece printr-un training.
Concret: se vor lăsa câteva comentarii pe zi pentru cei care au început provocarea de 22 de zile, se postează articole și rețete.

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram