Fundația Inimă de Copil

Galați

Domeniul de activitate:

Servicii sociale

Orașul:

Galați

Fundația Inimă de Copil a fost înființată în Decembrie 1996 de un mic grup de prieteni care își doreau să ajute copiii aflați în dificultate. Deși aveau la dispoziție doar o inimă mare și dorința de a face bine "voluntarii" au început să schimbe, constant și semnificativ, viețile copiilor neglijați și uitați. Peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuţi în acești ani, prin programele fundaţiei, și am demonstrat, în cel mai frumos mod posibil, că Binele Face Bine, atât celui care îl oferă, dar mai ales celui care îl primește. Astăzi Fundația Inimă de Copil ajută peste 200 copii și tineri, iar proiectele noastre au beneficiari în 34 de localități din Galați, Vrancea și Vaslui, centrele fiind în Galați, Tecuci și Pechea. Avem servicii sociale și de suport pentru copii și familii, ne dorim să aducem în jurul nostru oameni și comunități pentru ca împreună să ajutăm și mai mulți copii aflați în momente dificile.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse
Fii mentor și dăruiește din cunoștințele tale 1

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Dacă ai cunoștințe de limba română , matematică, științe sau limbi străine,( pentru un nivel de clase primare și gimnaziu) și dorința de a ajuta un copil din această categorie, așteptăm să te implici ajutând ca voluntar la centru de zi al fundației sau ajutându-i online.
Aici nu te vei simți niciodată singur ca voluntar, suntem alături de tine și te vom ajuta să-ți duci sarcinile la îndeplinire.
Mai multe informații despre Fundația Inimă de Copil poți afla pe adresa www.inimadecopil.ro sau la tel. 0336 408 914.

Expertiză în marketing în slujba unor programe sociale 2

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Cu ce ne-ar putea ajuta un voluntar cu experiență?
Să facă echipă cu noi și să vedem împreună cum putem avea:
- feedback, suport în construcție planuri de promovare organizație, acțiuni și campanii, evaluare rezultate în ceea ce privește Fundația Inimă de Copil și programele ei.
- feedback, suport în construcție planuri de promovare atelier, acțiuni și campanii, evaluare rezultate, mini studii de piață/ feedback cumpărători pentru produsele existente sau produse noi in ceea ce privește Atelierul și produsele lui.
Poți afla mai multe despre noi pe www.inimadecopil.ro și despre atelier pe www.inimadecopil.ro/magazin, 0336408914 sau 0741159121

Transformare digitală pentru Inimă de Copil 3

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Avem o deschidere maximă la a discuta posibile idei şi soluţii care să ne uşureze munca şi să ne îmbunătăţească performanţele şi impactul. Am vrea să avem un grup de 4-5 persoane care să ne fie "sfătuitori" şi "aliaţi" în implementare în domeniul acesta.
Mai multe despre noi şi care să îţi dea idei poţi afla pe www.inimadecopil.ro
informaţii suplimentare poţi să ai de la anna.burtea@inimadecopil.ro mai ales dacă ne ajuţi să ne facem o idee despre aria ta de expertiză.

Ajută-ne să vorbim din Inimă de copil pe Social Media. 4

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Dacă eşti o persoană care petrece mai mult de o oră pe zi navigând pe canalele de social media, ai conturi de facebook / instagram/ linkedin / twitter, atunci ne-am bucura mult să ne cunoaştem. Ne-ar fi de folos dacă ai putea aloca 2-3 ore pe săptămână pregătirii de conţinut pentru conturile organizaţiei noastre sau dacă ai putea face research pentru conţinut relevant pe social media şi ne-ai putea sprijini la gândirea strategiei de social media a organizaţiei.

Inima de copil are nevoie de tine în străngerea de fonduri! 5

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Ne ajută implicarea ta dacă :
Eşti o persoană cu abilităţi analitice / tehnice şi îţi place să lucrezi cu baze de date.Dacă ai o bună capacitate de sinteză /structurare / organizare a informaţiilor, dă -ne de veste.
Eşti cumva o persoană curioasă, obişnuită să navigheze pe internet / eşti abonat la mai multe canale de newsfeed, atunci eşti persoana perfectă pentru a ne sprijini cu activităţi de research / monitorizare de presă - pe campanii / sprijin pe campaniile de marketing online.

Ajută prin sport ca Inima de Copil să fie puternică! 6

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Avem nevoie de tine să fii voluntar în evenimente sportive sau chiar să organizezi evenimente sportive pentru copiii vulnerabili din mediul rural. Eşti cea mai potrivită persoană dacă ai mai participat sau îţi doreşti să participi la maratoane / swimathoane / alte evenimente sportive. Iar dacă îţi mai poţi mobiliza colegi / prieteni pentru a alerga / strânge fonduri pentru cauza copiilor , e şi mai bine.

Scriem impreuna proiectele pentru copii? 7

Data începerii: 01/12/2020
Data finalizării: 31/12/2021

Identificare programe de finanțare naționale și internaționale care s-ar putea potrivi misiunii organizației documentare asupra criteriilor de aplicare și condițiilor necesare, termene limită.
Inițierea unor discuții cu echipa internă a organizației și conducerea / participare la procesul de scriere a aplicațiilor.
Acordare feedback.
Cu / fără implicare ( funcție de timpul personal și dorință ) in procesul de monitorizare și raportare ulterioară, in condițiile aprobării granturilor.
Propuneri pentru imbunătățirea intregului proces și a rezultatelor echipei.
Informații suplimentare office@inimadecopil.ro sau 0336408914.

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram