Fundația Inocenti București

București

Domeniul de activitate:

Învățământ, educație, cercetare

Orașul:

Bucuresti

Misiunea Fundației Inocenți - Romanian Children᾽s Relief (RCR) este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal. Oferim, din anul 1990, sprijin și suport specializat copiilor și familiilor din România. Fundația Inocenți București derulează două tipuri de programe: - programe de suport educațional și integrare socială pentru copiii din medii defavorizate; locații: Școala nr. 31 (București), Școala Ferdinand (București), Școala nr. 2 Cățelu, Glina (județul Ilfov); - programe de suport psiho-social Viața Copilului la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului și la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu în București, iar în Cluj-Napoca: Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie și Spitalul Clinic de Recuperare.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse
Programul de Suport Educațional și Integrare Socială 1

Data începerii: 01/01/2019
Data finalizării: 31/12/2021

Copiii vin zilnic, de luni până joi, în intervalul 12.00-16.00 și vineri în intervalul 12.00 - 14.00, fiind sprijiniți în îndeplinirea sarcinilor școlare și în recuperarea lacunelor de cunoștințe acumulate. De asemenea, conform unui curriculum complementar conceput de specialiștii Fundației Inocenți, copiii participă la activități socio-recreative menite să le dezvolte deprinderi de viață indepedente.

Program de Suport Educațional și Integrare Socială 2

Data începerii: 01/01/2019
Data finalizării: 31/12/2019

Programul de lucru este în zilele de miercuri, joi și vineri, în intervalul 10.00 - 16.00. Atât cei din ciclul gimnazial, cât și cei din ciclul primar sunt sprijiniți în îndeplinirea sarcinilor școlare și în recuperarea lacunelor de cunoștințe acumulate. De asemenea, conform unui curriculum complementar conceput de specialiștii Fundației Inocenți, copiii participă la activități socio-recreative menite să le dezvolte deprinderi de viață indepedente.

Program de Suport Educațional și Integrare Socială 3

Data începerii: 01/02/2019
Data finalizării: 31/12/2020

Tinerii beneficiază săptămânal de suport specializat oferit de către voluntarii programului, în funcție de planurile educaționale individuale.
Astfel, zilnic, în intervalul 15.00-19.00, au loc meditatii individuale la disciplinele la care aceștia întâmpină dificultăți: limba și literatura română, matematică, biologie, limba engleză, informatică etc.

Programul de Suport Educațional și Integrare Socială 4

Data începerii: 01/01/2019
Data finalizării: 31/12/2020

Copiii vin zilnic, de luni până joi, în intervalul 12.00-15.00 și vineri în intervalul 12.00 - 14.00, fiind sprijiniți în îndeplinirea sarcinilor școlare și în recuperarea lacunelor de cunoștințe acumulate. De asemenea, conform unui curriculum complementar conceput de specialiștii Fundației Inocenți, copiii participă la activități socio-recreative menite să le dezvolte deprinderi de viață indepedente.

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram