Fundatia Terre des hommes

București

Domeniul de activitate:

Servicii sociale

Orașul:

Bucuresti

Fundația Terre des hommes a fost înființată în anul 2006, contribuind în ultimii 13 ani la îmbunătățirea sistemului de protecție a copilului, reforma asistenței sociale și facilitarea participării copiilor la o educație de calitate și la dezvoltarea propriei comunități. Scopul fundației este sensibilizarea publicului cu privire la suferința copiilor aflați în nevoie, prin proiecte care ofera asistență, informații și alte resurse adecvate. Misiunea Terre des hommes este de a oferi ajutor imediat copiilor vulnerabili sau în situații de risc și de a schimba societatea în beneficiul generațiilor viitoare. În fiecare an, Terre des hommes în Romania, prin echipa sa de specialiști în educație, protecția copilului, psihologi, sociologi și experți organizaționali, implementează programe și proiecte în beneficiul a mii de copii, axându-se asupra următoarelor priorități: (1) Întărirea sistemului de protecție a copilului și a celui de justiție juvenilă astfel încât să fie prevenite situațiile de abuz, violență, neglijare, exploatare; (2) Sprijinirea copiilor și a tinerilor afectați de migrație, trafic de persoane, etc. (3) Incluziunea socială a persoanelor de etnie roma și a altor grupuri vulnerabile.
Proiecte voluntariat
Articole publicate
Catalog Produse

Data începerii: 15/05/2020
Data finalizării: 31/12/2020

Sesiunile de mentorat vor avea loc începând cu luna mai, prin întâlniri individuale și colective. Voluntarii vor fi instruiți on-line în această perioada și face-to-face după ce se va încheia perioada de izolare din cauza coronavirusului.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați: Rodica Novac rodica.novac@tdh.ch, tel. 0722327262.

Această organizație nu a propus încă niciun produs.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram