Programe & proiecte curente

Află mai multe despre activitățile noastre curente


✅  Știai că dacă ai o societate comercială poți direcționa 20% din impozitul pe profit ca și sponsorizare în bani sau produse către un ONG?
✅  Știai că fiecare microîntreprindere poate deduce valoarea sponsorizării până la nivelul de 20% din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul în care a înregistrat cheltuielile?
 
Susține platforma Fă Bine! Ajută-ne să creștem Rețeaua Faptelor Bune din România!
Direcționează cei 20% către Asociația Trăiește cu Bucurie!
CUI: 40586635  IBAN: RO71BTRLRONCRT0479462201   Banca Transilvania

Click aici pentru detalii.

Vezi aici: Ghidul Fiscal - Sponsorizare
Download Model contract Sponsorizare

Catalogul cadourilor de Crăciun
Oferă fericire celor dragi, angajaților, colaboratorilor sau clienților tăi, cumpărând cadouri de Crăciun din catalogul Sărbători cu Fapte Bune! Vei găsi aici produse create de ONG-uri și beneficiarii lor, pentru a ajuta copii și persoane din medii defavorizate sau cu dizabilități.

📌 Vezi catalogul complet pe linkul următor: https://tinyurl.com/sarbatori2021
 
📌 Comandă online folosind formularul umător:  https://tinyurl.com/comandasarbatori2021
 

Programul de Mentorat pentru ONG-uri vine în ajutorul organizațiilor nonguvernamentale din România, în vederea dezvoltării organizaționale a acestora și a capacității de atragere resurse pentru desfășurarea activității lor. Aflat la prima ediție, programul a debutat cu susținerea a 21 de ONG-uri de către mentori de top, profesionișiti și reprezentanți ai companiilor partenere, care își pun la dispoziție cunoștiințele și know how-ul în beneficiul implementării a 22 de proiecte și a susținerii a peste 8800 de beneficiari.

Partenerul principal al Programului de Mentorat pentru ONG-uri este Playtika Holding Corp.

Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre acțiunile din cadrul programului.

Cine sunt oamenii care fac bine în România?  Care sunt poveștile celor care au fondat ONG-urile care fac zi de zi atât de mult bine?
Cine sunt oamenii responsabili de CSR în corporații și oamenii care dezvoltă businessuri sociale?
Despre ei vorbim în emisiunile noastre Creatori de Bine! 

Unde?

Live, pe pagina noastră de Facebook și pe canalul nostru Youtube!

Click aici pentru a vedea înregistrările emisiunilor.

Fondul de Solidaritate Fă Bine! a fost lansat în anul 2020 după apariția virusului COVID19 și apariția stării de urgență  pe teritoriul României. Acesta a fost creat pentru a putea susține ONG-urile din comunitate pentru dezvoltarea unor programe de sprijin medical și psihologic de la distanță, achiziția de medicamente, de produse de igienă și sanitare, procurare de alimente - și alte cheltuieli care au permis organizațiilor din comunitate să supraviețuiască acestei perioade, astfel încât beneficiarii lor să aibă unde reveni pentru terapie și după încetarea situației generate de pandemie.

În 2021, prin intermediul Fondului de Solidaritate pentru ONG-uri susținem atât atragerea de resurse financiare, cât și materiale din partea companiilor, în vederea acoperirii nevoilor de bază ale organizațiilor non profit și ale beneficiarilor acestora. Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre acțiunile din cadrul programului.

 

Fii înger pentru educație! 

Special pentru companiile care vor să se implice în campanii de CSR pentru susținerea copiilor vulnerabili, din medii defavorizate sau cu probleme medicale!

Avem nevoie de rechizite, cărți, materiale educaționale, materiale sanitare, echipamente de protecție și bani pentru susținerea programelor și a beneficiarilor noștri!

Ajută-ne să ajungem la 10.000 de copii, pentru a-i putea susține cu resursele de care aceștia au nevoie. Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre acțiunile din cadrul programului.

 

 

Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Aducem împreună


creatorii de fapte bune: ONG-uri, companii, donatori, toți oamenii de bine 
care cred în puterea lor de a transforma în bine mediul în care trăiesc.

Persoane fizice

Organizații

Companii

Este locul în care nevoile tuturor acestora sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

Principalele acțiuni


susținute de platforma noastră

Voluntariat

Individual sau în echipă

Donații

Individual sau la nivel de companie

Comercializare

Pentru produsele organizațiilor

Instrumente

De intervenție socială pentru companii
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram