Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Brutaria MamaPan este o afacere sociala, care ofera locuri de munca unor mame aflate in situatii dificile de viata. Producem paine cu maia si produse de patiserie artizanala sanatoase si delicioase, multe dintre ele fara zahar.

Painea este dar

Descrierea proiectului / activității

Brutaria MamaPan este o afacere sociala, care ofera locuri de munca unor mame aflate in situatii dificile de viata.
Producem paine cu maia si produse de patiserie artizanala sanatoase si delicioase, multe dintre ele fara zahar. Painea cu maia pe care o poti cumpara de la Brutaria MamaPan este facuta cu ingrediente naturale, fara aditivi, conservanti sau amelioratori. Nu utilizam deloc drojdie industriala, ci doar maia naturala Folosim retete traditionale si facem fiecare paine incet si bine. Pregatirea, dospirea naturala, modelarea manuala si coacerea in cuptor pe vatra dureaza cel putin 18 ore.
O parte dintre produsele noastre sunt donate catre centre de zi pentru copii in situatii de vulnerabilitate si catre persoane varstnice care traiesc singure.
Poti sprijini mamele-brutarese, copiii din centre de zi si persoanele varstnice cu venituri foarte mici contribuind la proiectul nostru Painea este dar. Cu ajutorul tau putem crea noi locuri de munca pentru femei aflate in situatii de dificultate si putem modifica cursul unor povesti de viata.

Painea este dar este proiectul nostru de CSR adresat companiilor, prin care acestea pot cumpara produse de la Brutaria MamaPan, iar noi ne ocupam de pregatirea lor si de distribuirea catre centre de zi pentru copii si catre persoane nevoiase din Bucuresti.


Data începerii proiectului

25-02-2019


Data finalizării proiectului

31-12-2019


Data până la care se poate dona

01-12-2019


Bugetul solicitat

4500 RON


Suma donațiilor făcute cu bucurie: 20 RON


[button link="https://mamapan.fabine.eu/donatii/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Donează acum![/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram