Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Programul de mentorat își propune să aducă mai aproape pe cei care își doresc să construiască împreună, să învețe unii de la ceilalți astfel încât beneficiile acestui schimb să se răsfrângă asupra beneficiarilor ONG-urilor, asupra întregii societăți, dar și asupra rezultatelor companiilor mentor.

21 de ONG-uri beneficiază de mentori de top

Platforma Fă Bine a dat startul Programului de Mentorat pentru ONG-uri, creat cu scopul de a susține eforturile ONG-urilor pe calea dezvoltării sustenabile, a digitalizării, a adaptării în condiții de criza și asigurării performanțelor angajaților, pentru a le eficientiza activitatea și a deservi un număr cat mai mare de beneficiari.

În cadrul programului s-au înscris 21 de ONG-uri din România, cu un număr total de 22 de proiecte. Acestea deservesc peste 8800 de beneficiari din diferite categorii vulnerabile - copii, tineri, adulți și vârstnici cu dizabilități, boli grave sau rare sau persoane aflate în sărăcie majoră – vor beneficia astfel de mentori de top care să le ajute să implementeze proiecte ambițioase.

Organizatiile care vor primi sustinerea mentorilor din cadrul programului sunt: Asociatia Plai Transilvan, Asociatia Sansa Ta, Asociatia de Tineret „Club Sportiv de Tineret LYKAIOS”, Fundatia pentru Evaluarea Competentelor in Educatie, Asociatia pentru copii cu dizabilitati Ma Bucur de Viata, Asociatia CONIL, Asociatia Invingem Autismul, Asociatia Aura Ion, Asociatia Casuta Bucuriei, Asociatia Prader Willi, Asociatia E-Romnja, Asociatia OMIS, Asociatia The Social Incubator, Asociatia Un pas spre educatie, Fundatia Inima de Copil, Asociatia Kinetobebe, Asociatia Copii pentru Viitor, Fundatia FARA, Asociatia InspirAction, ADRA Romania, Fabrica de Daruri.

Partenerul principal al Programului de Mentorat pentru ONG-uri este Playtika Holding Corp., o companie de top producătoare de jocuri pentru mobil, având lunar peste 35 de milioane de  utilizatori activi ai portofoliului de titluri de jocuri. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri pentru a fi jucate în mod gratuit pe rețelele de socializare, și după scurt timp, pe platformele de telefonie mobilă. Având sediul în Herzliya, Israel, și ghidată de misiunea de a animă lumea prin modalități infinite de a se juca, Playtika are peste 3,700 de angajați în 19 sedii, în întreagă lume.

“Este mai important că niciodată să oferim sprijin celor care au nevoie. Prin colaborarea noastră cu Platforma Fă Bine! și prin lansarea acestui program de mentorat, ne propunem să oferim cunoștințele și expertiza noastră în beneficiul ONG-urilor românești și al societății în ansamblu” - a declarat Ana-Maria Tudor, site Manager al Playtika.

În cadrul programului s-au alăturat în calitate de parteneri susținători și companiile: Code 11, Escreo, Noriel, Value 4 Capital.

Companiile interesate să genereze impact social pozitiv și sustenabil, care doresc să susțină acest program si să ajute ONG-urile să beneficieze de mentori de top pot să obțină mai multe informații contactand reprezentanții platformei Fă Bine! la adresa de email maria.duduman@fabine.eu.

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram