Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Programul de mentorat își propune să aducă mai aproape pe cei care își doresc să construiască împreună, să învețe unii de la ceilalți astfel încât beneficiile acestui schimb să se răsfrângă asupra beneficiarilor ONG-urilor, asupra întregii societăți, dar și asupra rezultatelor companiilor mentor.

Octavia Niekoop a dat startul întălnirilor de grup din cadrul Programului de Mentorat

Programul de Mentorat pentru ONG-uri aduce foarte multă valoare atât pentru mediul social din România cât și pentru companiile implicate.
Prin intermediul lui încurajăm activ colaborarea intre profesioniștii din companii si cei din mediul ONG pentru a crea impact social multiplicat.
Tot prin intermediul lui, reușim să ajutăm atât ONG-urile, cât și mentorii și reprezentanții companiilor partenere, să acumuleze o serie de cunoștiințe și experiențe extraordinar de utile pentru activitatea lor personală și profesională.

În paralel cu activitățile de mentorat am pregătit astfel un program complex de învățare, menit să ofere valoare adăugată tuturor participanților implicați în program. Ne bucurăm să avem alături de noi profesioniști care vor să aducă o schimbare mediului în care trăim și care împărtășesc din experiența lor, pentru ca 8800 de beneficiari să se bucure de o viață mai bună.

De aceea le suntem recunoscatori in egala masura mentorilor exceptionali, organizațiilor nonguvernamentale și facilitatorilor de grup care au raspuns invitatiei noastre și care cauta neincetat solutii pentru ca lumea noastră să fie una mai bună” a spus Maria Duduman, fondatoarea platformei Fă Bine!.

Octavia Niekoop, Managing Partner @High Edu Consulting, este unul dintre acești profesioniști. Octavia este prima persoană care a dat startul întâlnirilor de grup din cadrul Programului de Mentorat pentru ONG-uri.
Ea a susținut astfel o sesiune valoroasă despre comunicarea eficientă pentru a crea relații de succes, punănd la dispoziția participanților informații interesante cu privire la implicațiile activității de mentorat și împărtășind câteva din secretele sale profesionale.

Cine este Octavia Niekoop?

Fost manager de resurse umane și în prezent partener general la High Edu Consulting, misiunea Octaviei este de a schimba atitudinea oamenilor prin coaching și mentorat folosind instrumente profesionale certificate. Ea a început cu dorința de a avea un impact în creșterea gradului de conștientizare cu privire la comunicarea defectuoasă din interiorul echipelor, atât în ​​corporații, cât și în IMM-uri situate în țări emergente, cum ar fi România.

Octavia lucrează cu instituții guvernamentale și educaționale - susținându-le în dezvoltarea echipelor, în calitate de coach și practician certificat al metodologiei Points of You nivelul 2.
De asemenea, activând pe nișa Business & Leadership pe partea de Mentoring și Coaching, Octavia a lucrat cu:

  • profesioniști din corporații (ADP, Endava, Raiffeisen Bank, XLab, Nestlers, Darvari Organic Farm, Euromaster România etc.)
  • antreprenori (clinici dentare, școli private, proiectare arhitecturală, parc auto, meșteșugari, manageri de evenimente etc.)
  • studenți, câștigători la diferite olimpiade, hackatoane, membri ai asociațiilor studențești (The Change Hub, președinți ai consiliilor studențești din liceele de top Sf. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu etc.)

Mulțumim, Octavia, pentru faptul că ești alături de noi în această călătorie!

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram