Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Alaturati- va numele unei fapte bune! Directionati 3.5% din impozitul pe veniturile dvs. din 2018, catre Asociatia ALTERNATIVA 2003 si veti reusi astfel sa fiti alaturi de tinerii cu dizabilitati si sa-i ajutati sa deprinda abilitati, valori si atitudini absolut necesare unei vieti independente. Trei motive pentru care organizatia merita sa intre in atentia dvs: 1. Suntem indispensabili comunitatii, in prezent 34 de familii depind de functionarea Centrului de Zi Fortuna, in care vin zilnic copiii lor cu dizabilitati intelectuale, neprimiti in alte forme de invatamant, ceea ce le ofera parintilor posibilitatea de a-si pastra locurile de munca. 2. Suntem parteneri credibili, seriosi si eficienti, calitati dovedite de reinnoirea permanenta a tuturor parteneriatelor incheiate cu autoritatile de stat. 3. Oferim garantia unei investitii profitabile, dupa cum demonstreaza evolutia noastra spectaculoasa, ajungand in timp de 16 ani sa detinem cel mai mare centru de zi particular pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale.

Asociatia ALTERNATIVA 2003

Alaturati- va numele unei fapte bune! Directionati 3.5% din impozitul pe veniturile dvs. din 2018, catre Asociatia ALTERNATIVA 2003 si veti reusi astfel sa fiti alaturi de tinerii cu dizabilitati si sa-i ajutati sa deprinda abilitati, valori si atitudini absolut necesare unei vieti independente.
Trei motive pentru care organizatia merita sa intre in atentia dvs:
1. Suntem indispensabili comunitatii, in prezent 34 de familii depind de functionarea Centrului de Zi Fortuna, in care vin zilnic copiii lor cu dizabilitati intelectuale, neprimiti in alte forme de invatamant, ceea ce le ofera parintilor posibilitatea de a-si pastra locurile de munca.
2. Suntem parteneri credibili, seriosi si eficienti, calitati dovedite de reinnoirea permanenta a tuturor parteneriatelor incheiate cu autoritatile de stat.
3. Oferim garantia unei investitii profitabile, dupa cum demonstreaza evolutia noastra spectaculoasa, ajungand in timp de 16 ani sa detinem cel mai mare centru de zi particular pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale.

 

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/117390157/d2302018completatafata.verso.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="http://alternativa2003.ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram