Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Un cromozom în plus e un +, nu un minus! Persoanele cu Sindrom Down pot duce o viață împlinită. Scapă de prejudecăți! Implică-te! Ajută! Donează (2%)! Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL MORT. Înființată în 2015 și având sediul în Tg-Jiu, județul Gorj, Asociația Down Art Therapy ( DART ) s-a născut din dorința membrilor ei fondatori de a face viața copiilor cu Sindrom Down mai bună.

Asociatia Down Art Therapy

Un cromozom în plus e un +, nu un minus!

Persoanele cu Sindrom Down pot duce o viață împlinită. Scapă de prejudecăți! Implică-te! Ajută! Donează (2%)!
Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL MORT.

Înființată în 2015 și având sediul în Tg-Jiu, județul Gorj, Asociația Down Art Therapy ( DART ) s-a născut din dorința membrilor ei fondatori de a face viața copiilor cu Sindrom Down mai bună.

După cum știm, un drum lung începe cu primul pas! Dar calea anevoioasă din fața noastră este pavată cu nădejde și ambiția de a reuși, datorită credinței și dragostei ce o avem pentru acești copii în sufletele noastre.

Prin art-terapie / tot ce facem în cadrul Asociației, țintim să îmbunătățim abilitățile sociale ale copiilor cu Sindrom Down, încât să poată trăi independent/autonom și să se descurce pe cont propriu și, de asemenea, să informăm/educăm societatea civilă, încât să reducem prejudecățile/stopăm discriminarea încă din pântece a persoanelor cu această condiție genetică. Promitem să facem tot ce ne stă în putință pentru a le vindeca sufletele și trupurile, pe cât este posibil. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dvs. ne puteți ajuta fără să cheltuiți nimic, doar direcționând 2% din impozitul pe venit pentru anul 2018 către Asociația noastră.

VENITURI DOAR DIN SALARIU?

Puteți descărca de aici, de pe site-ul nostru (www.asociatiaDART.info), tipări și completa formularul 230. Formularul se poate completa și pe https://redirectioneaza.ro/asociatia-down-art-therapy/doilasuta, înainte de listare.

Apoi se depune sau trimite prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii unde aveți domiciliul, nu mai târziu de 15 martie 2019.

VENITURI ȘI DIN ALTE SURSE?

Descărcați, tipăriți și completați formularul 200 și urmați aceiași pași de mai sus.

,,Să spunem DA curajului de a privi, de a zâmbi, de a îmbrățișa un copil cu Sindrom Down la fel ca pe orice alt copil.” (Monica, mămica Anei, 4 anișori jumătate)

Pentru detalii suplimentare legate de activitatea noastră, vă asțeptăm pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/asociatia.dart.tgjiu/, vă stăm la dispoziție!

Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL MORT.

Despre Asociatia Down Art Therapy:
https://asociatiaDART.info/
https://ProiectulSindromDown.info/
https://www.facebook.com/MarsulpentruViataTgJiu/

 

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/108763082/2-dart.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://asociatiaDART.info/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram