Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

In anul 2004, am infiintat Asociatia IHTIS, pe care o gestionez dintr-un fotoliu rulant. De atunci, pensia mea de invaliditate o investesc in activitati si proiecte care aduc impreuna elevii cu si fara dizabilitati: campanii, tabere, mese rotunde, spectacole si festivaluri, publicatii. In acest an actionez si caut sprijin in doua directii: 1. EDUCATIE - prin crearea unei platforme e-learnng - invatamant adaptat. (in lucru) 2. DREPTURILE OMULUI - prin Campania ROMANIA NEACCESIBILA. Deviza mea este: "NU POT - NU EXISTA!' iar Formularele 230 ma vor ajuta SA POT PUTIN MAI MULT. VA MULTUMESC!

ASOCIATIA IHTIS

In anul 2004, am infiintat Asociatia IHTIS, pe care o gestionez dintr-un fotoliu rulant.
De atunci, pensia mea de invaliditate o investesc in activitati si proiecte care aduc impreuna elevii cu si fara dizabilitati: campanii, tabere, mese rotunde, spectacole si festivaluri, publicatii.
In acest an actionez si caut sprijin in doua directii:
1. EDUCATIE - prin crearea unei platforme e-learnng - invatamant adaptat. (in lucru)
2. DREPTURILE OMULUI - prin Campania ROMANIA NEACCESIBILA.
Deviza mea este: "NU POT - NU EXISTA!' iar Formularele 230 ma vor ajuta SA POT PUTIN MAI MULT.
VA MULTUMESC!

 

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/853671301/formular-2302019.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://www.facebook.com/IHTIS.RO/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram