Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld! Împreună ajutam pe copii din centre sa plasament sa Ajunga MARI, responsabili si independenti!

Asociatia Lindenfeld

Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld!

Împreună ajutam pe copii din centre sa plasament sa Ajunga MARI, responsabili si independeti!

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST. Fiecare formular se transformă în rechizite, în ieșiri educative sau excursii, în training-uri pentru voluntarii din țară.

Descarci si completezi formularul și îl trimiti sau îl aduci la noi printr-un voluntar sau in URNELE SPECIALE din fiecare oras (lista mai jos)

Cum completezi formularul? In 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (in stanga jos). Datele noastre sunt deja completate pe formularul 230.

Asociatia LindenfeldCIF: 32059804, Cont RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.

Termen limita depunere: 15 martie! Termen limita ca formularele sa ajunga la noi: 1 martie (pentru a le sorta si trimite catre agentiile ANAF din tara)

Dupa aceasta data, mai poti trimite doar personal formularul tau prin posta la ANAF-ul de care apartii, cel tarziu pe 15 martie, data postei.

Unde poti sa ne aduci/ trimiti formularele? Am amplasat si urmeaza sa mai amplasam urne speciale sigilate in locatii usor accesibile din fiecare judet:

Bucuresti: Carturesti Verona (in Mandarda Copiilor – Str. Arthur Verona Nr. 13-15 , langa Cinema Patria)
Arad: Librăria Cărtureşti, Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Atrium Center Arad
Bihor: Librăria Cărtureşti, Lotus Center, Str. Nufărului nr. 30, Oradea
Botoşani: Casa Dulce – Botoşani shopping center, Bulevardul Mihai Eminescu nr. 6, Casa Dulce – Calea Naţională 121A, Restaurant Mon Cher, Calea Naţională nr.99
Braşov: Librăriile Cărtureşti din Piaţa Sfatului, nr 20 (Mureşenilor spre Schei) şi Cărturești Carrefour – Calea Bucuresti, Nr. 107
Cluj: Librăria Cărtureşti, Str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55, Iulius Mall, parter, Cluj Napoca
Constanţa: Librăriile Cărtureşti din Blvd. Aurel Vlaicu, nr. 220, Maritimo Shopping Center sau din Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C, City Park Mall, parter
Iaşi: Librăria Cărtureşti,Palas Mall, Str Stefan cel Mare si Sfant nr 1 A
Mureş: J’ai Bistrot- Piata Mărăşeşti, nr.6, Tg. Mures, Zip Cafe@Garden-Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.167, Tg. Mureș
Neamț: Mall – Shopping City, Str. Decebal, nr.79, Piatra Neamţ, în zona magazinului Maria’s Ladybugs.
Prahova:Librăria Cărtureşti, Afi Palace Ploieşti, parter, Strada Calomfirescu 2, Ploiești
Suceava: Librăria Cărtureşti, Calea Unirii nr.22, Iulius Mall, Suceava
Timiş: Librăriile Cărtureştidin Iulius Mall, Str. Demetriade nr. 1, extinderea Iulius Mall – etaj 1 şi de pe Str Mercy nr. 7, Timişoara

Distribuire pe judete: Fondurile pe care le vom primi în urma formularelor strânse dintr-un anumit judeţ vor fi transformate în materiale educaţionale şi activităţi pentru copiii din judeţul respectiv.

SPUNE-LE si PRIETENILOR! Daca nu stiu despre Ajungem MARI, le poți trimite prezentarea programului nostru. Mai multe formulare inseamna mai multe sanse pentru copii!

Multumim din suflet pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici!

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/215229974/tipizat-formular-230-asociatia-lindenfeld-ajungem-mari.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://www.ajungemmari.ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram