Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Va rugam sa completati formularul 230 cu ajutorul caruia puteti sustine Asociatia Piano Therapy:Asociatia Piano Therapy este un centru de zi acreditat ca furnizor de servicii sociale ce are ca scop imbunatatirea vietii copiilor diagnosticati cu autism si dezvoltarea acestora. Piano Therapy este o metoda special conceputa pentru copiii cu autism si copiii cu tulburari de limbaj, care are ca scop dezvoltarea abilitatilor motrice, a limbajului, a atentiei, si imbunatatirea stilului de viata. In cadrul sedintelor de piano therapy tinem cont de modul diferit de invatare al copiilor cu nevoi speciale. Astfel incat am creat un mediu de invatare propice, preponderent senzorial, in care utilizam multe imagini, sunete, culori si jocuri pentru a-i ajuta sa aibe o experienta de invatare si dezvoltare cat mai placuta. Va multumim!

Asociatia Piano Therapy

Va rugam sa completati formularul 230 cu ajutorul caruia puteti sustine Asociatia Piano Therapy:

Asociatia Piano Therapy este un centru de zi acreditat ca furnizor de servicii sociale ce are ca scop imbunatatirea vietii copiilor diagnosticati cu autism si dezvoltarea acestora.
Piano Therapy este o metoda special conceputa pentru copiii cu autism si copiii cu tulburari de limbaj, care are ca scop dezvoltarea abilitatilor motrice, a limbajului, a atentiei, si imbunatatirea stilului de viata. In cadrul sedintelor de piano therapy tinem cont de modul diferit de invatare al copiilor cu nevoi speciale. Astfel incat am creat un mediu de invatare propice, preponderent senzorial, in care utilizam multe imagini, sunete, culori si jocuri pentru a-i ajuta sa aibe o experienta de invatare si dezvoltare cat mai placuta.

Va multumim!

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/975706369/formular-230-asociatia-piano-therapy.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="http://pianotherapy.ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram