Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Cand ti-a multumit ultima oara cineva sa i-ai ajutat prin formularul de redirectionare impozit??? Noi iti oferim posibilitatea ca redirijand spre ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD sa faci dferenta in viata unui copil cu AUTISM sau alta tulburare psihologica grava. Cu ajutorul tau va merge la scoala normala, va invata sa se joace, sa-si faca prieteni si mai apoi sa duca o viata normala.

ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD

SI TU POTI FACE DIFERENTA!
Cand ti-a multumit ultima oara cineva sa i-ai ajutat prin formularul de redirectionare impozit???
Noi iti oferim posibilitatea ca redirijand spre ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD sa faci dferenta in viata unui copil cu AUTISM sau alta tulburare psihologica grava. Cu ajutorul tau va merge la scoala normala, va invata sa se joace, sa-si faca prieteni si mai apoi sa duca o viata normala.
Ce iti oferima in schimb?
Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca si tu ai contribuit si ne-ai ajutat sa REDAM ZAMBETUL UNUI COPIL SPECIAL? Te invitam sa ne vizitezi in unul din centrele noastre si sa vezi cum cei 100 de copii si tineri speciali fac progrese si datorita tie!
Cu oameni ca tine, care vad dincolo de nevoile proprii orice copil special poate sa duca o viata normala iar parintele special sa traiasca bucuria de parinte dincolo de tristetea ca are un copil etichetat ca ciudat si marginalizat.

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/237925339/artaadhd-2018--900.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://autismartaadhd.ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram