Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Si in acest an, Asociatia Sf. Ana are mare nevoie de sprijinul dvs. pentru a continua sprijinirea tinerilor cu dizabilitati mintale care beneficiaza zilnic de luni pana vineri de servicii de recuperare, educare si pregatire pentru viata independenta in Centrul de Zi Ana.

Asociația Sfânta Ana

Si in acest an, Asociatia Sf. Ana are mare nevoie de sprijinul dvs. pentru a continua sprijinirea tinerilor cu dizabilitati mintale care beneficiaza zilnic de luni pana vineri de servicii de recuperare, educare si pregatire pentru viata independenta in Centrul de Zi Ana, situat in Bucuresti strada Petru Rares nr.1 . Puteti redirectiona 3,5% din impozitul pe venit si astfel veti putea contribui la continuarea activitatilor pe care tinerii nostri speciali le desfasoara si fara de care acestia ar fi condamnati la o viata dusa, de cele mai multe ori, doar in propria locuinta.

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/2019/01/asociatia-sfanta-ana-formular-230-2019-completat.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="http://sf-ana.ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram