Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Împreună, putem fi vocea copiilor cu autism și a copiilor aflați în situații grele, care nu au pe nimeni alături, care au nevoie de recuperare și au nevoie de noi!Formularul aferent anului 2018 se transmite către ANAF până la mijlocul lunii martie 2019. Descarcă formularul care permite direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, precompletat cu datele ATCA.Completează formularul și trimite-l către noi. De asemenea, ne poți lăsa datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a te ghida în procesul de completare a formularului.

ATCA-Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

Împreună, putem fi vocea copiilor cu autism și a copiilor aflați în situații grele, care nu au pe nimeni alături, care au nevoie de recuperare și au nevoie de noi!

Formularul aferent anului 2018 se transmite către ANAF până la mijlocul lunii martie 2019. Descarcă formularul care permite direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, precompletat cu datele ATCA.

Completează formularul și trimite-l către noi. De asemenea, ne poți lăsa datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a te ghida în procesul de completare a formularului.

 

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/01/680004360/atca-1.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://atca.ro" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram