Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

CNRR oferă consiliere si asistenţă solicitanţilor de azil nou-veniţi în România, refugiaţilor care vor să se integreze în soceitatea noastră, şi străinilor care au primit o decizie de returnare. În fiecare an, ajutăm sute de persoane să-şi exercite drepturile legale în mod efectiv.Dacă vrei să ne susţii activitatea, poţi alege să donezi cei 2% din din impozitul pe venit aferent anului financiar curent către CNRR.

Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi

CNRR oferă consiliere si asistenţă solicitanţilor de azil nou-veniţi în România, refugiaţilor care vor să se integreze în soceitatea noastră, şi străinilor care au primit o decizie de returnare. În fiecare an, ajutăm sute de persoane să-şi exercite drepturile legale în mod efectiv.

Dacă vrei să ne susţii activitatea, poţi alege să donezi cei 2% din din impozitul pe venit aferent anului financiar curent către CNRR.

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/585120583/230opanaf502019-cnrr.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="http://cnrr.ro/index.php/ro/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram