Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata.

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Pana pe 15 martie, ai sansa de a directiona 2% din impozitul pe venitul tau catre o cauza in care crezi. Este gratuit si ai ocazia sa sprijini o initiativa sociala care are nevoie de ajutorul tau!

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata. Produsele brutariei sunt facute doar din ingrediente naturale, fara coloranti, aditivi sau adaosuri artificiale.

Brutaria MamaPan nu are ca scop profitul, ci sprijinul acelor persoane din comunitate care se confrunta cu dificultati. De aceea, nu doar angajatele noastre provin dintr-un grup vulnerabil, ci si parte din produsele noastre sunt donate unor familii defavorizate.

Ce se va intampla cu banii tai daca alegi sa directionezi 2% din impozit catre Brutaria MamaPan?

  • Mamele angajate vor continua sa aiba un salariu decent, care sa le permita sa le ofere copiilor lor o viata mai buna;
  • Vom putea continua sa donam paine si produse de patiserie catre familii defavorizate, catre centre care au in grija grupuri vulnerabile.
  • Copiii si parintii din comunitate vor avea in continuare la dispozitie paine si produse de patiserie gustoase, preparate cu ingrediente 100% naturale, dupa retete traditionale si fara adaosuri care sa le puna in pericol sanatatea;
  • Vom putea crea noi locuri de munca pentru femei aflate in dificultate

Vrei sa ne ajuti? Directioneaza catre MamaPan cei 2% din impozitul pe venit!

Pasul 1: Descarca Declaratia 230 completata cu datele Fundatiei Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

Pasul 2: Completeaza Declaratia cu datele tale si semneaz-o. Nu iti face griji daca nu stii suma care reprezinta 2% din impozitul platit, aceasta va fi calculata de Administratia Financiara.

Pasul 3: Depune pana pe 15 martie 2019 declaratia la administratia financiara de care apartii cu domiciliul, trimite-o prin posta, cu confirmare de primire sau ne-o poți trimite nouă pe adresa str. Drumețului nr.2A sector 3, iar noi o vom depune pentru tine.

Anunta-ne despre donatia ta pe adresa: contact@mamapan.ro

Orice suma redirectionata prin 2% catre noi, este binevenita si ne ajuta sa mergem mai departe, sustinand mamele brutarese!

Iti multumim!
Echipa MamaPan

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/2019/01/cpe-centrul-parteneriat-pentru-egalitate-formular-230-2019-completat.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="http://www.cpe.ro" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram