Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Cu 3,5% din impozitul dumneavoastră puteți schimba un destin! Completând un formular 230 o veți ajuta pe Mădălina o fetiță de clasa a IV-a, să vină zilnic la centrul educațional deschis de FSC în satul ei, unde participă la activități și își efectuează temele. Mădălina provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați și multe probleme cauzate de sărăcie. La Clubul cu Lipici, ea a descoperit pasiunea pentru matematică și spune mereu cât de mult îi place să lucreze la acest obiect. Cu ajutorul dumneavoastră ea va reusi, prin educație, să își construiască o viață mai bună, bazată pe muncă și valori sănătoase!

Fundația de Sprijin Comunitar

Cu 3,5% din impozitul dumneavoastră puteți schimba un destin!
Completând un formular 230 o veți ajuta pe Mădălina o fetiță de clasa a IV-a, să vină zilnic la centrul educațional deschis de FSC în satul ei, unde participă la activități și își efectuează temele. Mădălina provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați și multe probleme cauzate de sărăcie. La Clubul cu Lipici, ea a descoperit pasiunea pentru matematică și spune mereu cât de mult îi place să lucreze la acest obiect.
Cu ajutorul dumneavoastră ea va reusi, prin educație, să își construiască o viață mai bună, bazată pe muncă și valori sănătoase!

[button link="https://fabine.eu/wp-content/uploads/superforms/2019/02/286855385/formular-2302018.pdf" type="big" color="orange" newwindow="yes"]Descarcă formular[/button]

[button link="https://fsc.ro/" color="orange" newwindow="yes"] Pagina ONG[/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram