Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Programul educational Children’s HUB ofera acces gratuit pentru aproape 100 de copii institutionalizati sau proveniti din medii defavorizate la urmatoarele cursuri desfasurate in sediul central UniCredit Bank: Programare IT, Lb. Engleza, Matematica, Teatru si improvizatie, Istorie, Dezoltare Personala si Mentoring. Prin programul Mobile HUB, membri inscrisi pot desfasura activitati in institutiile partenere.

Children's HUB

Rezumatul proiectului

Programul educational Children’s HUB ofera acces gratuit pentru aproape 100 de copii institutionalizati sau proveniti din medii defavorizate la urmatoarele cursuri desfasurate in sediul central UniCredit Bank: Programare IT, Lb. Engleza, Matematica, Teatru si improvizatie, Istorie, Dezoltare Personala si Mentoring.
Prin programul Mobile HUB, membri inscrisi pot desfasura activitati in institutiile partenere.


Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Poti ajuta daca:
- ai abilitati pedagogice,
- esti un super erou pentru copii si poti deveni mentorul lor,
- iti place sa organizezi activitatile de logistica,
-daca nu vrei sa fii profesor, dar nici organizator pe partea de logistica, ne poti sprijini in programul Mobile HUB si poti pune la facilita activitati culturale precum: teatru, film, concerte, vizite la muzeu.


Numărul necesar de voluntari

100


Data începerii proiectului

20-07-2018


Data finalizării proiectului

20-07-2020


Data limită înscriere voluntari

02-03-2019


Adresa evenimentului

Bulevardul Expozitiei 1 F


[button link="https://fabine.eu/groups/childrens-hub/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Voluntariază![/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram