Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Caut OAMENI VORBARETI pentru ca IMPREUJNA sa creionam “chipul incluziunii”. Un WORKSHOP pe trimestru, m-ar ajuta sa transpun dialogul purtat intr-o CARTE. O carte tiparita si valorificata, va trebui sa o transformam IMPREUNA intr-o CARAMIDA. Cu fiecare caramida vom construi IMPREUNA un VIS, caruia nu vreau sa-i spun acum pe nume.

CHIPUL INCLUZIUNII

Rezumatul proiectului

Caut OAMENI VORBARETI pentru ca IMPREUNA sa creionam “chipul incluziunii”.
Un WORKSHOP pe trimestru, m-ar ajuta sa transpun dialogul purtat intr-o CARTE.
O carte tiparita si valorificata, va trebui sa o transformam IMPREUNA intr-o CARAMIDA.
Cu fiecare caramida vom construi IMPREUNA un VIS, caruia nu vreau sa-i spun acum pe nume.
Asadar, AM NEVOIE DE TOTI OAMENII VORBARETI DE PE PAMANT, pentru a transforma un dialog - intr-o carte, cartea – intr-o caramida, iar caramida - intr-un VIS.
Stiu, nu ati priceput mare lucru, deoarece astazi incluziunea nu are chip, dar il putem creiona IMPREUNA prin Fapta, Credinta, Nadejde si Dragoste!


Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

  1. VOCILE INCLUZIUNII - Tineri comunicativi, dispusi sa aloce cateva ore pe saptamana pentru a afla de la cei apropiati lor (familie, colegi, profesori, prieteni), cum privesc fenomenul incluziunii semenilor cu dizabilitati in societate (opinii pro si contra).
  2. EXPERTII INCLUZIUNII – Tineri care vor prelua informatiile - mesaje, fotografii, desene, sondaje - asezandu-le in expozitii si teme de dialog in cadrul workshop-urilor organizate trimestrial, fiecare intalnire finalizandu-se cu o carte.
  3. “AGENTII INCLUZIUNII” – Tineri care vor promova / disemina / valorifica publicatiile tiparite – fondurile fiind investite in realizarea unui VIS: Centrul Experiental pentru Incluziune si Viata Independenta – Dumeni / Botosani.

Numărul necesar de voluntari

30


Data începerii proiectului

06-05-2019


Data finalizării proiectului

23-06-2019


Data limită înscriere voluntari

15-05-2019


Adresa evenimentului

Botosani, Memorialul Ipotesti.


[button link="https://fabine.eu/groups/chipul-incluziunii/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Voluntariază![/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram