Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Fiindca ne este mai usor sa ne implicam atunci cand suntem sustinuti, atunci cand aflam ca nu suntem singurii care isi doresc sa ajute, atunci cand intelegem cat de usor putem face o fapta buna, avem nevoie de ajutor in a comunica despre toate acestea.

Faptele bune merita povestite

Rezumatul proiectului

Fa Bine! isi propune sa ajute la implinirea multor fapte bune. Fiindca ne este mai usor sa ne implicam atunci cand suntem sustinuti, atunci cand aflam ca nu suntem singurii care isi doresc sa ajute, atunci cand intelegem cat de usor putem face o fapta buna, avem nevoie de ajutor in a comunica despre toate acestea.


Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Voluntarii sunt invitati sa creeze mesaje prin care sa comunice despre faptele bune prin intermediul instrumentelor utilizate de platforma de voluntariat Fa Bine!


Numărul necesar de voluntari

2


Data începerii proiectului

04-12-2018


Data finalizarii proiectului

31-12-2019


Data limita înscriere voluntari

31-12-2019


Adresa evenimentului

De unde doreste voluntarul sa lucreze


 

[button link="https://fabine.eu/groups/faptele-bune-merita-povestite/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Voluntariază![/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram