Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Căutăm o persoană care ar fi încântată să facă muzică cu puștii din Clubul de Educație Alternativă și să-i învețe să cânte mai bine decât o fac deja :). Avem la dispoziție chitări, tobe africane și o orgă electrică. Copiii sunt entuziasmați să-și descopere sau să-și șlefuiască talentele muzicale, așa că, dacă vrei să îi îndrumi în explorarea sunetelor&a ritmurilor, și dacă ai timp două ore pe săptămână să te întâlnești cu ei, devino voluntar!

Muzică în Clubul de Educație Alternativă

Rezumatul proiectului

Căutăm o persoană care ar fi încântată să facă muzică cu puștii din Clubul de Educație Alternativă și să-i învețe să cânte mai bine decât o fac deja :). Avem la dispoziție chitări, tobe africane și o orgă electrică.
Copiii sunt entuziasmați să-și descopere sau să-și șlefuiască talentele muzicale, așa că, dacă vrei să îi îndrumi în explorarea sunetelor&a ritmurilor, și dacă ai timp două ore pe săptămână să te întâlnești cu ei, devino voluntar!


Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Orice crezi că ar fi potrivit și distractiv pentru niște copii și adolescenți (7-15 ani) care își doresc să facă muzică :).
Ar fi minunat și dacă te-ai folosi și instrumentele pe care le avem deja.


Numărul necesar de voluntari

2


Data începerii proiectului

18-03-2019


Data finalizării proiectului

19-12-2021


Data limită înscriere voluntari

14-05-2019


Adresa evenimentului

Strada Bacau nr. 1 si strada Prelungirea Ferentari nr. 68


[button link="https://fabine.eu/groups/muzica-in-clubul-de-educatie-alternativa/" type="big" color="orange" newwindow="yes"] Voluntariază![/button]

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram